Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Minions cântă un colind de Crăciun - "Jingle Bells" - VIDEO

Minions, îndrăgitele personaje din filmul de animație ”Despicable Me”, ne urează ”Crăciun fericit!” printr-un clip haios, în care este reinterpretat clasicul colind "Jingle Bells".
Minions cântând

Minions cântând "Jingle Bells"

Interpretat într-o limbă cunoscută doar de Minions, popularul colind "Jingle Bells" devine iarna aceasta de nerecunoscut, planând în același timp către un nivel ridicat de empatie. Cele mai îndrăgite personaje secundare dintr-un film de animație reușesc să ne reamintească de bucuria sărbătorilor de iarnă într-un alt context, în care a fi adorabil este mai important decât a recita niște versuri bine știute.

Deși în primele cadre ale clipului, The Minions mimează seriozitate, până la final ajung să intre în starea lor de spirit caracteristică, respectiv un entuziasm molipsitor. Nu lipsește nici clasica urare ”Crăciun fericit!”, pe care deși o putem intui din interpretare, nu o putem descifra cu adevărat, limbajul folosit fiind același cu cel din filmele de animație ”Despicable Me” și ”Despicable Me 2”.

Minions - "Jingle Bells" - VIDEO

Fanii seriei ”Despicable Me” vor avea parte în curând de o surpriză plăcută. În vara anului viitor va apărea în cinematografe un nou film de animație, în care Minions vor fi personajele principale. Pelicula se va numi chiar ”Minions” și îi va avea în distribuție pe actorii Michael Keaton, John Hamm (Mad Men) și Sandra Bullock.

Noul film va debuta în cinematografele din SUA pe data de 10 iulie 2015. Până atunci vă puteți face o idee cu privire la aventurile prin care vor trece Minions urmărind trailer-ul oficial de mai jos.

Minions Official Trailer 2015

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul BZN se amână, vocalista suferă de cancer

Anny Schilder, vocalista grupului BZN, a fost diagnosticată cu cancer la sân. În acest context nefericit, concertul de pe 4...

Închide