Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Minions cântă un colind de Crăciun - "Jingle Bells" - VIDEO

Minions, îndrăgitele personaje din filmul de animație ”Despicable Me”, ne urează ”Crăciun fericit!” printr-un clip haios, în care este reinterpretat clasicul colind "Jingle Bells".

Publicat

pe

Minions cântând "Jingle Bells"
Minions cântând "Jingle Bells"

Interpretat într-o limbă cunoscută doar de Minions, popularul colind "Jingle Bells" devine iarna aceasta de nerecunoscut, planând în același timp către un nivel ridicat de empatie. Cele mai îndrăgite personaje secundare dintr-un film de animație reușesc să ne reamintească de bucuria sărbătorilor de iarnă într-un alt context, în care a fi adorabil este mai important decât a recita niște versuri bine știute.

Deși în primele cadre ale clipului, The Minions mimează seriozitate, până la final ajung să intre în starea lor de spirit caracteristică, respectiv un entuziasm molipsitor. Nu lipsește nici clasica urare ”Crăciun fericit!”, pe care deși o putem intui din interpretare, nu o putem descifra cu adevărat, limbajul folosit fiind același cu cel din filmele de animație ”Despicable Me” și ”Despicable Me 2”.

Minions - "Jingle Bells" - VIDEO

Fanii seriei ”Despicable Me” vor avea parte în curând de o surpriză plăcută. În vara anului viitor va apărea în cinematografe un nou film de animație, în care Minions vor fi personajele principale. Pelicula se va numi chiar ”Minions” și îi va avea în distribuție pe actorii Michael Keaton, John Hamm (Mad Men) și Sandra Bullock.

Noul film va debuta în cinematografele din SUA pe data de 10 iulie 2015. Până atunci vă puteți face o idee cu privire la aventurile prin care vor trece Minions urmărind trailer-ul oficial de mai jos.

Minions Official Trailer 2015

Trending