Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jennifer Lawrence cântă balada "The Hanging Tree" în noul film "The Hunger Games" - AUDIO

Jennifer Lawrence deschide un nou capitol în cariera sa cinematografică prin interpretarea baladei "The Hanging Tree" în noul film "The Hunger Games: Mockingjay Pt.1". Interpretată într-un moment cheie al peliculei, melodia accelerează pulsul stării emoționale, punând-o pe Jennifer Lawrence într-o postură extrem de vulnerabilă.

Publicat

pe

Jennifer Lawrence cântă ”The Hanging Tree” în ”The Hunger Games: Mockingjay Pt.1”
Jennifer Lawrence cântă ”The Hanging Tree” în ”The Hunger Games: Mockingjay Pt.1” │ FOTO: Lionsgate

Jennifer Lawrence și-a adăugat în palmares un nou set de atribute, ce țin de latura muzicală a carierei sale cinematografice. Pentru prima oară, tânăra actriță a acceptat să interpreteze un cântec într-o peliculă. Piesa care a marcat acest debut se numește "The Hanging Tree" și este interpretată în filmul "The Hunger Games: Mockingjay Pt.1". 

"Ideea de a înregistra acest cântec a pornit chiar din povestea relatată în carte...Suzanne Collins a scris versurile și s-a intenționat ca melodia să fie un vechi cântec Appalachian în stil folk pe care tatăl personajului interpretat de Jennifer i-l cânta când era mică", a dezvăluit regizorul filmului, Francis Lawrence, într-un interviu acordat AOL. "Am știut, deci, că avem nevoie pentru film de o melodie în acest stil. The Lumineers scriseseră o melodie foarte frumoasă pentru soundtrack-ul filmului Catching Fire, așa încât ne-am gândit că ar putea compune ceva în genul a ceea de ne doream noi. Așa că i-am sunat...și în ziua următoare mi-au trimis o înregistrare a unei femei care șoptea versurile piesei. Și mi s-a părut că se potrivește perfect cu ceea ce căutam."

Deși Jennifer Lawrence a fost reticentă inițial la ideea interpretării unei piese în film, a acceptat în cele din urmă provocarea, mărturisind ulterior că a fost unul dintre cele mai emoționante momente din cariera sa.

Jennifer Lawrence - The Hanging Tree (The Hunger Games: Mockingjay Pt.1)

"The Hunger Games: Mockingjay Pt.1" este o adaptare a romanului scris de Suzanne Collins. Pelicula a avut premiera în cinematografele din SUA pe 21 noiembrie.

Trending