Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Jennifer Lawrence cântă balada "The Hanging Tree" în noul film "The Hunger Games" - AUDIO

Jennifer Lawrence deschide un nou capitol în cariera sa cinematografică prin interpretarea baladei "The Hanging Tree" în noul film "The Hunger Games: Mockingjay Pt.1". Interpretată într-un moment cheie al peliculei, melodia accelerează pulsul stării emoționale, punând-o pe Jennifer Lawrence într-o postură extrem de vulnerabilă.
Jennifer Lawrence cântă ”The Hanging Tree” în ”The Hunger Games: Mockingjay Pt.1”

Jennifer Lawrence cântă ”The Hanging Tree” în ”The Hunger Games: Mockingjay Pt.1” (foto: Lionsgate)

Jennifer Lawrence și-a adăugat în palmares un nou set de atribute, ce țin de latura muzicală a carierei sale cinematografice. Pentru prima oară, tânăra actriță a acceptat să interpreteze un cântec într-o peliculă. Piesa care a marcat acest debut se numește "The Hanging Tree" și este interpretată în filmul "The Hunger Games: Mockingjay Pt.1". 

"Ideea de a înregistra acest cântec a pornit chiar din povestea relatată în carte...Suzanne Collins a scris versurile și s-a intenționat ca melodia să fie un vechi cântec Appalachian în stil folk pe care tatăl personajului interpretat de Jennifer i-l cânta când era mică", a dezvăluit regizorul filmului, Francis Lawrence, într-un interviu acordat AOL. "Am știut, deci, că avem nevoie pentru film de o melodie în acest stil. The Lumineers scriseseră o melodie foarte frumoasă pentru soundtrack-ul filmului Catching Fire, așa încât ne-am gândit că ar putea compune ceva în genul a ceea de ne doream noi. Așa că i-am sunat...și în ziua următoare mi-au trimis o înregistrare a unei femei care șoptea versurile piesei. Și mi s-a părut că se potrivește perfect cu ceea ce căutam."

Deși Jennifer Lawrence a fost reticentă inițial la ideea interpretării unei piese în film, a acceptat în cele din urmă provocarea, mărturisind ulterior că a fost unul dintre cele mai emoționante momente din cariera sa.

Jennifer Lawrence - The Hanging Tree (The Hunger Games: Mockingjay Pt.1)

"The Hunger Games: Mockingjay Pt.1" este o adaptare a romanului scris de Suzanne Collins. Pelicula a avut premiera în cinematografele din SUA pe 21 noiembrie.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Angela Gheorghiu a lansat albumul de colinde "Guardian Angel" - Making of VIDEO

Angela Gheorghiu a lansat pe 20 noiembrie 2014, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Teatrul...

Închide