Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Corina și Dorian Popa au filmat videoclipul piesei "Nimeni altcineva" - FOTO

Corina și Dorian Popa au colaborat pentru noul single "Nimeni altcineva". Așa cum se poate vedea și în pozele de la filmări, cei doi execută în videoclipul piesei pozitii de yoga acrobatică spectaculoase și posturi care au avut nevoie de săptămâni de pregătire.

Corina și Dorian Popa la filmarea clipului ”Nimeni altcineva”

Videoclipul Corinei cu Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiți tineri din generația Lala Band, este cel de-al 17-lea din cariera artistei și celebreaza 10 ani de carieră muzicală. Piesa “Nimeni altcineva” este compusă de John Puzzle, iar clipul este un tandem care îmbină  pasiunea celor 2 artiști pentru sport, dorința celor doi de a fi mereu diferiți și spectacolul unui flirt pe ritmul senzual al unei rutine de acro-yoga.

Cei doi protagoniști s-au antrenat împreună câteva săptămâni bune în sala de acro-yoga, cu unii din cei mai buni maeștri din România și au pregătit posturi incredibile, cu prize de mare dificultate. Clipul a fost filmat în două zile, în două locații.

“A fost una dintre cele mai solicitante filmări la care am participat până acum, din cauza faptului că atât eu, cât și Corina, suntem începători în ceea ce priveste acro-yoga. Am fost înconjurat de o mulțime de oameni care imi înțelegeau pasiunea pentru sport. Îmi doresc ca toți cei care au o oarecare înclinație către "mișcare" să ne preia exemplul și să privească videoclipul nostru ca pe o ințtiere în această practică numită acro-yoga, pe care o recomand cu mare căldură tuturor celor care caută alături de exerciții fizice și o echilibrare a organismului”, a explicat Dorian Popa.

Echipa din spatele camerelor de filmat a fost una numeroasă.

“Multumesc echipei Antz pentru conceptul clipului, regizorului Marin Dinescu, coregrafului Emil Rengle, maestrului de yoga Vlad Dogarescu, rezultatul este incredibil, o premieră în România. A fost clipul pentru care am avut nevoie de perioada cea mai lungă de pregătire, pentru că yoga acrobatică este o disciplină care cere foarte multă concentrare. Dorian este partenerul perfect de antrenament, este foarte talentat și de-abia aștept să vedeți povestea noastră în doi, obraznică, sexy, echilibrată de energia unică yoga”, a spus Corina Bud.

Poze de la filmarea noului videoclip Corina și Dorian Popa - "Nimeni altcineva"

 

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre CorinaDorian Popa
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Proconsul a lansat o piesă nouă, "Din nou" - LYRIC VIDEO

Proconsul a lansat un nou single, intitulat ”Din nou”. Piesa de dragoste este compusă de cei cinci membri ai trupei,...

Închide