Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Concertul BZN se amână, vocalista suferă de cancer

Anny Schilder, vocalista grupului BZN, a fost diagnosticată cu cancer la sân. În acest context nefericit, concertul de pe 4 decembrie a fost reprogramat pe 10 octombrie 2015.
Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Annie, BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012 (foto: Alin Crăciun)

În vârstă de 55 de ani, solista Anny Schilder urmează în prezent un tratament cu chimioterapie, care nu îi permite să părăsească țara. Organizatorul concertului ce urma să se desfășoare la București pe 4 decembrie a anunțat reprogramarea acestuia în toamna anului viitor, pe 10 octombrie 2015. German Quality Entertainment le promite celor care își vor păstra biletele o întâlnire cu membrii actuali BZN. Solista a anunțat că în 2015 va fi vorba de un ultim concert în România.

"German Quality Entertainment oferă tuturor celor care au un bilet valid la concert posibilitatea de a avea o întâlnire cu artiștii BZN, fiecare dintre aceștia având acces la sesiunea de meet & greet. Cu speranța că această propunere va fi pe placul iubitorilor muzicii BZN vă rugăm să păstrați biletele până pe data de 10 octombrie 2015", transmite promoterul.

Biletele la concertul BZN au prețuri cuprinse între 100 și 500 de lei. Cei care nu vor sau nu pot să participe la concertul reprogramat își pot recupera banii în perioada 8 - 14 decembrie de la aceleași puncte de comercializare.

Anny Schilder - Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Anny Schilder - Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Anny Schilder a intrat în trupa olandeză BZN în august 1976, înlocuind-o pe  Marie Kwakman. A fost membră BZN până pe 24 martie 1984, când s-a dedicat creșterii fetei sale. Formația și-a continuat cariera până la retragerea din 2007, în timp ce Anny a urmat o carieră solo. În ultimii ani, a cântat alături de fostul ei coleg, Jan Keizer, în formula BZN'66.

Anny și Jan au declarat că se simt ca acasă în România, unde au susținut numeroase concerte. Urmărește o galerie de poze de la un astfel de concert anterior. Pentru cei care nu știu, acronimul BZN vine de la "Band Zonder Naam", în traducere din olandeză însemnând "trupa fără nume". Renumele formației se leagă de hituri precum “Blue Eyes”, “Dance Dance”, “Mon Amour”, “El Condor Pasa”, “Mariana”, “Delilah”, “Che Sera”, “Mexican Night”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1JS6YDy_I-U&w=600]

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Anny SchilderBZN
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Texas sărbătorește 25 de ani de activitate printr-un album aniversar

"Texas 25" este albumul ce reamintește fanilor și industriei muzicale motivele pentru care trupa fondată în Glasgow în 1986 a...

Închide