Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Coldplay apare pe coloana sonoră noului filmul regizat de Angelina Jolie, "Unbroken"

Coldplay va lansa o nouă piesă, intitulată “Miracles”. Melodia este compusă de Chris Martin special pentru coloana sonoră a filmului “Unbroken”, ce va debuta pe marile ecrane din SUA pe data de 25 decembrie. În Romania, filmul va rula în cinematografe începând cu 23 ianuarie 2015.
Coldplay

Coldplay

Regizată si produsă de Angelina Jolie, pelicula "Unbroken" spune povestea unuia dintre eroii celui de-Al Doilea Război Mondial, Louis “Louie” Zamperini (Jack O’Connel), și a doi dintre camarazii săi. Cele 3 personaje centrale ale filmului supraviețuiesc timp de 47 de zile într-o plută, ajungând în această situație limită în urma unui accident aviatic. La țărm cad pradă marinei japoneze, care ii trimite într-o tabără de prizonieri.

Adaptat după cartea de succes a Laurei Hillenbrand (“Seabiscuit: An American Legend”), “Unbroken” prezintă, așadar, o extraordinară lecție de rezistență a spiritului uman, desprinsă din povestea reala a lui Zamperini. Coloana sonoră a filmului, ce va include noul single Coldplay“Miracles”-  va fi lansată în SUA pe 16 decembrie prin Atlantic Records, iar în Marea Britanie pe 15 decembrie prin Parlophone Records.

Unbroken Official Trailer (2014)

În ultima perioadă, lui Chris Martin îi place să se mențină ocupat constant, exploatând în acest sens orice resursă de creativitate. La doar 3 luni de la punerea în vânzare a discului "Ghost Stories", solistul Coldplay a început să lucreze deja la cel de-al 7-lea album al formației.

"Da, am început deja să lucrez la un nou album. Știam că vrem să facem proiectul acesta, "Ghost Stories", și că după aceea vom trece la altceva...Avem o idee despre asta. După aceea vom pleca în turneu", declara Chris Martin în august într-un interviu acordat unui post de radio din New York.

În paralel, Chris a început să compună și pentru noul disc al Rihannei. Cei doi au mai colaborat în 2012 pentru single-ul "Princess of China" al trupei Coldplay, Chris Martin având acum inițiativa de a-i întoarce favoarea.

"Nici nu cred că m-a întrebat dacă vreau să compun pentru ea. Eu i-am spus de fapt <<Pot să încerc ceva?>>", a povestit acesta, indicând că lui i-a aparținut propunerea de a colabora.

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Omul cu șobolani deschide primul concert Jack White în România

Trupa Omul cu șobolani (OCS) a fost aleasă de către managementul Jack White pentru a deschide primul concert al muzicianului...

Închide