Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Coldplay apare pe coloana sonoră noului filmul regizat de Angelina Jolie, "Unbroken"

Coldplay va lansa o nouă piesă, intitulată “Miracles”. Melodia este compusă de Chris Martin special pentru coloana sonoră a filmului “Unbroken”, ce va debuta pe marile ecrane din SUA pe data de 25 decembrie. În Romania, filmul va rula în cinematografe începând cu 23 ianuarie 2015.

Publicat

pe

Coldplay
Coldplay

Regizată si produsă de Angelina Jolie, pelicula "Unbroken" spune povestea unuia dintre eroii celui de-Al Doilea Război Mondial, Louis “Louie” Zamperini (Jack O’Connel), și a doi dintre camarazii săi. Cele 3 personaje centrale ale filmului supraviețuiesc timp de 47 de zile într-o plută, ajungând în această situație limită în urma unui accident aviatic. La țărm cad pradă marinei japoneze, care ii trimite într-o tabără de prizonieri.

Adaptat după cartea de succes a Laurei Hillenbrand (“Seabiscuit: An American Legend”), “Unbroken” prezintă, așadar, o extraordinară lecție de rezistență a spiritului uman, desprinsă din povestea reala a lui Zamperini. Coloana sonoră a filmului, ce va include noul single Coldplay“Miracles”-  va fi lansată în SUA pe 16 decembrie prin Atlantic Records, iar în Marea Britanie pe 15 decembrie prin Parlophone Records.

Unbroken Official Trailer (2014)

În ultima perioadă, lui Chris Martin îi place să se mențină ocupat constant, exploatând în acest sens orice resursă de creativitate. La doar 3 luni de la punerea în vânzare a discului "Ghost Stories", solistul Coldplay a început să lucreze deja la cel de-al 7-lea album al formației.

"Da, am început deja să lucrez la un nou album. Știam că vrem să facem proiectul acesta, "Ghost Stories", și că după aceea vom trece la altceva...Avem o idee despre asta. După aceea vom pleca în turneu", declara Chris Martin în august într-un interviu acordat unui post de radio din New York.

În paralel, Chris a început să compună și pentru noul disc al Rihannei. Cei doi au mai colaborat în 2012 pentru single-ul "Princess of China" al trupei Coldplay, Chris Martin având acum inițiativa de a-i întoarce favoarea.

"Nici nu cred că m-a întrebat dacă vreau să compun pentru ea. Eu i-am spus de fapt <<Pot să încerc ceva?>>", a povestit acesta, indicând că lui i-a aparținut propunerea de a colabora.

PUBLICITATE
Comentează

Trending