Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Cezar Ouatu, clonat de Florin Ristei la "Te cunosc de undeva" - VIDEO

Florin Ristei a reușit una dintre cel mai bune transformări ale sale cu prilejul emisiunii "Te cunosc de undeva!" difuzate pe 15 noiembrie 2014. Câștigătorul X Factor 2013 l-a clonat pe Cezar Ouatu, impresionând cu o redare 1 la 1 a piesei "It’s My Life". Urmăriți înregistrarea mai jos.
Florin Ristei l-a clonat pe Cezar Ouatu la Te cunosc de undeva

Florin Ristei l-a clonat pe Cezar Ouatu la Te cunosc de undeva

Imitându-l pe Cezar Ouatu, Florin Ristei a interpretat piesa ce a reprezentat România în finala Eurovision 2013 - "It’s My Life". Coregrafia de la Malmo a fost clonată pe scena show-ului de televiziune "Te cunosc de undeva!". Dincolo de asemănarea vizuală, Florin a reușit să atingă notele muzicale ale contratenorului, impresionând juriul și telespectatorii. El a fost câștigătorul emisiunii din 15 noiembrie - Vezi clasament și transformări.

"Am auzit un tenor dolce în această piesă cu construcție electro-pop. Este o piesă pe care am ascultat-o cu mare atenție pentru că ai o întindere vocală de peste 2 octave, de fapt este vorba de 2 octave și sextă. Este o piesă grea. Este o piesă pe care ai pregătit-o în două zile, ceea ce dovedește că ești foarte talentat. Ți-ai dat seama că doar cu vocea și cântând greșit riști să iei mai puțin de 6. Și nu m-ai dezamăgit!", i-a spus Ozana Barabancea.

Cezar Ouatu a fost de asemenea prezent în cadrul emisiunii de pe 15 noiembrie, apreciind momentul lui Florin Ristei: "Fantastic! N-o spun într-un mod diplomatic, am retrăit prin tine, m-am revăzut și o chestie pe care nu mulți pot să o facă (...) A fost super! Întâlnirea dintre noi să fie de bun augur, poate chiar să câștigi".

Florin Ristei s-a transformat in Cezar Ouatu la Te cunosc de undeva

Florin Ristei s-a transformat in Cezar Ouatu la Te cunosc de undeva (Foto: www.facebook.com)

Invitatul celei de-a zecea emisiuni din sezonul curent "Te cunosc de undeva!", Cezar Ouatu a reușit o transformare la dublu. El a interpretat de unul singur un duet: "Endless Love". Jumătate bărbat, jumătate femeie, acesta a fost (din profil) atât Diana Ross, cât și Lionel Richie, schimbându-și vocea la fiecare vers al duetului.

Reprezentantul României la Eurovision 2013 (locul 13) a declarat că ar fi interesat de o provocare în maniera "Te cunosc de undeva!", fiind posibil să-l vedem în lineup-ul următorului sezon. Lora, Jorge, Rona Hartner, Maria Buză, Florin Ristei, Pepe, CRBL și Anda Adam sunt cele opt vedete care concurează în sezonul All Stars "Te cunosc de undeva!". Emisiunea este difuzată sâmbătă seara la Antena 1.

VIDEO: Florin Ristei - Cezar Ouatu - "It’s My Life"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PkEWk-fR2b8&w=600]

Citește mai multe despre Cezar OuatuFlorin Ristei
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noel Gallagher's High Flying Birds - "Do The Damage" - AUDIO

Noel Gallagher's High Flying Birds, trupa formată de fostul membru Oasis, a revenit în peisajul muzical cu cel de-al doilea...

Închide