Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Black Label Society revine la București în iulie 2015

Pe 27 iulie 2015, trupa de heavy metal Black Label Society revine la București cu un show dedicat, la care fanii formației se vor putea bucura atât de piesele care i-au consacrat, cât și de melodii de pe cel mai recent album, “Catacombs of the Black Vatican”. Noul concert Black Label Society de la București va avea loc la Arenele Romane.

Trupa legendară de heavy metal Black Label Society va lua cu asalt Arenele Romane din București pe 27 iulie 2015. Titanii metalului vor umple moshpiturile atât cu piese sonore precum ”Stillborn”, ”Suicide Messiah” sau ”In This River” cât și cu materialul puternic de pe cel mai nou album, “Catacombs of the Black Vatican”.

Lansat pe 8 aprilie 2014, albumul “Catacombs of the Black Vatican” reprezintă produsul a tot ceea ce fanii așteaptă de la Black Label Society: poartă semnătura vocală și riffurile inconfuntabile ale lui Zakk Wylde, pe ritmurile energizante ale tobelor lui Chad Szeliga. Albumul surprinde prin îmbinări de blues și pian, însă păstrează acelasi ritm alert cu care Black Label Society și-a obișnuit fanii.

Unul dintre cei mai ușor de recunoscut chitariști ai momentului, nu doar datorită aspectului său intimidant de viking, ci și al dedicației cu care lucrează, Zakk Wylde, fost membru Ozzy Osbourne și fondator al trupei Black Label Society, a câștigat în 2010 premiul pentru “Cel mai bun chitarist” la Premiile Revolver Golden Awards și și-a pus amprenta muzicală asupra unor filme celebre precum Buffy the Vampire Slayer, Hellraiser III, Little Nicky, Rock Star si V for Vendetta.

Evenimentul Black Label Society la Arenele Romane din București pe 27 iulie 2015 este organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Ciuc Music și Rock FM.

Bilete la concertul Black Label Society de la București din 2015:

  • Fanii Black Label Society care își achiziționează bilete din timp, vor beneficia de prețuri promoționale: primele 300 de bilete vor fi disponibile la prețul de 99 lei, iar după terminarea acestora, prețul va fi de 126 lei pentru următoarele 500 de bilete.
  • După epuizarea biletelor aflate în presale, prețul biletelor va fi de 156 lei, iar în ziua evenimentului și la intrare, prețul final va fi de 176 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Black Label Society
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE