Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Ascultă noul album Anouk, "Paradise and Back Again" - AUDIO

Artista olandeză Anouk demonstrează printr-un nou album că are în continuare vocea și determinarea cu care a cucerit audiența în anii '90. Cel de-al 9-lea disc din cariera ei se numește "Paradise and Back Again" și poate fi ascultat integral în articol.

Anouk - Paradise and Back Again (copertă album)

După un loc 9 obținut în finala Eurovision 2013 cu piesa “Birds”, Anouk își asigură fanii că are în continuare multe lucruri de spus din punct de vedere muzical, chiar dacă viața de familie îi ocupă o mare parte din timp. Noul album al artistei se numește "Paradise and Back Again" și conține 14 piese noi, dintre care ”Feet On The Ground” este interpretată în duet cu Nicky Romero.

Discul a fost lansat pe piață luna aceasta, sub egida casei de discuri a lui Anouk, Goldilox. Primul single extras de pe acest material a fost "Places To Go" și a venit însoțit de un videoclip regizat de Janneke de Jong, în care erau prezentate momente de tandrețe dintre artistă și copiii săi.

Tracklist "Paradise and Back Again" - Anouk:

 1. Cold Blackhearted Golddiggers (00:00)
 2. She Is Beautiful (03:28)
 3. Daddy (07:17)
 4. Don’t Wipe Us Out (11:40)
 5. Looking For Love (15:14)
 6. Last Goodbye (19:42)
 7. Some Of Us (22:28)
 8. Wigger (25:47)
 9. Breathe (29:19)
 10. Smile & Shine (32:18)
 11. Wish He Could See It All (36:06)
 12. Places To Go (40:24)
 13. You & I (44:11)
 14. Feet On The Ground (48:05)

Anouk - "Paradise and Back Again" (album complet) - AUDIO

Anouk a ajuns cunoscută publicului la nivel internațional odată cu lansarea piesei "Nobody's Wife" (1997). Alte melodii populare, situate în fruntea topurilor din Olanda și Belgia, au fost "R U Kiddin' Me", "Michel", "Girl", "Lost", "Modern World", "Three Days in a Row" și "Woman".

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bastille VS. Haim - "Bite Down" - AUDIO

Bastille a dezvăluit o nouă piesă de pe LP-ul de mixtape-uri ”VS. (Other People's Heartache Pt. III)”. Single-ul se numește...

Închide