Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Angela Gheorghiu lansează un nou album de colinde, "Guardian Angel"

Angela Gheorghiu revine cu un nou material discografic pentru sărbătorile de iarnă, “Guardian Angel”. Acesta este cel de-al doliea album de colinde al sopranei, după discul “O, ce veste minunată!” lansat anul trecut și premiat cu Discul de Aur.
Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu

“Ani de zile am visat să înregistrez colinde românești și internaționale. Anul trecut visul s-a împlinit, CD-ul cu colinde românești a fost lansat. Anul acesta sunt fericită pentru noul meu disc, de data aceasta cu colinde internaționale, pe care le iubesc la fel de mult ca și pe cele românești. Am ținut mult ca absolut toate piesele de pe acest album să fie reorchestrate special pentru vocea mea. Am apelat la muzicieni talentați din România și din lume: Steven Mercurio, Julien Painot și Andrei Tudor, iar rezultatul este unul excepțional”, a spus Angela Gheorghiu.

Noul album al celebrei soprane conține 11 dintre cele mai cunoscute colinde internaționale, printre care “Silent Night”, “White Christmas”, “O, Tannenbaum”, “I'll Be Home For Christmas”, piesa interpretată împreună cu Loredana și “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”, duet cu Ioana Dan, fiica Angelei Gheorghiu.

Angela Gheorghiu - ”Guardian Angel” (copertă album)

Angela Gheorghiu - ”Guardian Angel” (copertă album)

“Repertoriul ales este unul eclectic, veți descoperi piese în engleză, franceză, germană și chiar și în rusă. Sunt colinde de pretutindeni, am dorit să cuprind frumusețile acestei muzici atât de populare în toată lumea. Crăciunul este sărbătoarea preferată a milioane de oameni care sunt purtați de visare și credință în bine, în armonie și pace, care își doresc să fie aproape de familie și prieteni. Am dorit să cânt împreună cu fiica mea, Ioana Dan, pentru că am avut dintotdeauna acest dor special de a fi aproape de cei dragi. Am insistat mult pentru a o convinge, dar am reușit, iar acordul ei m-a făcut fericită. Piesa are o emoție sinceră. Duetul cu Loredana este o recunoaștere a unei prietenii ce ne leagă de mulți ani, am înregistrat împreună cu profesionalism si gratie. Il consideram amandoua un cadou pentru publicul din Romania, dar si pentru cel din intreaga lume”, a explicat soprana.

Colindele sunt înregistrate la Sala Radio, alături de Orchestra Națională Radio (dirijor Tiberiu Soare), Corul de copii Radio (dirijor Voicu Popescu), Corul Accoustic (dirijor Daniel Jinga) și la Ines Sound & Video Studio, iar producătorul executiv al acestui material discografic este Oltea Serban-Parau.

“Doresc să le mulțumesc tuturor pentru ajutorul imens și dragostea pe care mi-au demonstrat-o: Jamie Rigler, Oltea Serban-Parau, Gladiola Lamatic, Mihai Ciortea, Florentina Bucos, Irina Stanescu, Tiberiu Soare, Daniel Jinga, Voicu Popescu, Yvan Bing, Andrei Barbu, Calin Ioachimescu, Cristi Dobrica, Andrei Tudor, Stevan Mercurio si Juien Painot”, a încheiat Angela Gheorghiu.

Albumul Angela Gheorghiu – “Guardian Angel” poate fi deja cumpărat din hypermaketuri și magazinele de specialitate din toată țara.

Citește mai multe despre Angela GheorghiuLoredana Groza
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gheorghe Zamfir, decorat cu cea mai înaltă distincţie de stat a Republicii Moldova

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a decorat pe marele naist român, Gheorghe Zamfir, cu ”Ordinul Republicii”, cea mai înaltă distincţie...

Închide