Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Adele, posibilă colaborare cu Damon Albarn pentru noul album așteptat în 2015

Noul album Adele, a cărui lansare a fost amânată pentru 2015, l-ar putea avea pe lista colaboratorilor pe Damon Albarn (Blur, Gorillaz). Informația a fost divulgată de o sursă internă unei publicații britanice.

Publicat

pe

Adele / Damon Albarn
Adele / Damon Albarn

Deși lansarea noului album Adele a fost amânată pentru primăvara lui 2015, zvonurile privind colaborările incluse pe acest material continuă să apară. Conform ultimelor informații publicate de tabloidul britanic The Sun, Damon Albarn s-ar afla pe lista posibililor producători.

"Damon și Adele au avut o discuție legată de noul ei album și despre posibilitatea unei colaborări în viitor. A scris și produs piese pop grozave pentru Gorillaz și compoziții mai lente pentru artiști precum Bobby Womack. Cu siguranță are sfaturi bune de oferit după cei 25 de ani de activitate în această industrie", a declarat o sursă anonimă pentru The Sun.

Informația nu a fost încă confirmată, însă editorii publicației relatează că cei doi au fost văzuți intrând împreună în studioul de înregistrări din West London.

Adele a adus pe lume în 2012 un băiețel pe nume Angelo. De atunci artista și-a reorganizat prioritățile, dedicându-și timpul soțului său, Simon Konecki, și creșterii primului lor copil.

"Adele a lucrat în tot acest timp, însă a făcut-o în ritmul său. Pentru ea a contat întotdeauna calitatea muzicii pe care o promovează, așa încât nu va grăbi în niciun fel înregistrările doar de dragul de a termina albumul", a declarat o persoană apropiată artistei.

Conform informațiilor apărute în presă, Paul Epworth, Francis White, Greg Wells și Naughty Boy se află pe lista producătorilor ce au lucrat cu artista pentru noul său material. Oameni apropiați din echipa de producție susțin că discul va avea un sound diferit și că probabil îi va șoca pe unii dintre fanii săi.

"Noile piese îi vor șoca pe unii. E foarte diferit de ce a lansat până acum, dar cu o voce ca a ei poate face orice."

Adele - "Set Fire To The Rain" (Live la The Royal Albert Hall)

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending