Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Adele, posibilă colaborare cu Damon Albarn pentru noul album așteptat în 2015

Noul album Adele, a cărui lansare a fost amânată pentru 2015, l-ar putea avea pe lista colaboratorilor pe Damon Albarn (Blur, Gorillaz). Informația a fost divulgată de o sursă internă unei publicații britanice.
Adele / Damon Albarn

Adele / Damon Albarn

Deși lansarea noului album Adele a fost amânată pentru primăvara lui 2015, zvonurile privind colaborările incluse pe acest material continuă să apară. Conform ultimelor informații publicate de tabloidul britanic The Sun, Damon Albarn s-ar afla pe lista posibililor producători.

"Damon și Adele au avut o discuție legată de noul ei album și despre posibilitatea unei colaborări în viitor. A scris și produs piese pop grozave pentru Gorillaz și compoziții mai lente pentru artiști precum Bobby Womack. Cu siguranță are sfaturi bune de oferit după cei 25 de ani de activitate în această industrie", a declarat o sursă anonimă pentru The Sun.

Informația nu a fost încă confirmată, însă editorii publicației relatează că cei doi au fost văzuți intrând împreună în studioul de înregistrări din West London.

Adele a adus pe lume în 2012 un băiețel pe nume Angelo. De atunci artista și-a reorganizat prioritățile, dedicându-și timpul soțului său, Simon Konecki, și creșterii primului lor copil.

"Adele a lucrat în tot acest timp, însă a făcut-o în ritmul său. Pentru ea a contat întotdeauna calitatea muzicii pe care o promovează, așa încât nu va grăbi în niciun fel înregistrările doar de dragul de a termina albumul", a declarat o persoană apropiată artistei.

Conform informațiilor apărute în presă, Paul Epworth, Francis White, Greg Wells și Naughty Boy se află pe lista producătorilor ce au lucrat cu artista pentru noul său material. Oameni apropiați din echipa de producție susțin că discul va avea un sound diferit și că probabil îi va șoca pe unii dintre fanii săi.

"Noile piese îi vor șoca pe unii. E foarte diferit de ce a lansat până acum, dar cu o voce ca a ei poate face orice."

Adele - "Set Fire To The Rain" (Live la The Royal Albert Hall)

Citește mai multe despre AdeleDamon Albarn
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul album Anouk, "Paradise and Back Again" - AUDIO

Artista olandeză Anouk demonstrează printr-un nou album că are în continuare vocea și determinarea cu care a cucerit audiența în...

Închide