Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Acuzația de angajare a unui asasin plătit, retrasă din dosarul toboșarului AC/DC

Acuzația adusă toboșarului AC/DC privind angajarea unui asasin a fost retrasă, autoritățile motivând că nu au suficiente dovezi. Phil Rudd este, însă, acuzat în continuare de amenințare cu moartea și posesie de droguri.

Phil Rudd, toboșarul AC/DC

La o zi după ce Phil Rudd a fost arestat, cea mai gravă dintre acuzațiile aduse a fost retrasă. Conform avocatului lui Rudd, Paul Mabey, acuzația de angajare a unui asasin plătit nu ar fi trebuit făcută.

"Decizia de a-l acuza pe Dl Rudd a aparținut poliției din Noua Zeelandă, fără a-l consulta pe solicitantul inițial din Tauranga. Acuzația privind angajarea unui asasin plătit nu trebuia făcută. Avizul solicitantului nu a fost cerut", a declarat avocatul Paul Mabey.

La scurtă vreme a apărut și declarația procurorului Greg Hollister-Jones.

"Autorităţile nu au avut dovezi suficiente pentru a menţine acuzaţia de încercare de angajare a unui asasin plătit", a motivat procurorul.

Phill Rudd s-a prezentat în dimineața zilei de 6 noiembrie la Tauranga District Court din Noua Zeelandă, după ce a fost acuzat de încercarea de angajare a unui asasin plătit, posesie de metamfetamină și canabis și amenințare cu moartea. Conform Stuff.co.nz, acuzațiile au fost aduse după ce poliția a percheziționat locuința muzicianului din Mauta în urma unui denunț.

Rudd a fost eliberat pe cauţiune, impunându-i-se restricţii de călătorie. După ieșirea din arest, acesta a refuzat să facă orice fel de declarații. Muzicianul se va prezenta din nou în fața unui judecător pe 27 noiembrie.

În urma acestor evenimente, colegii de trupă ai toboșarului au transmis un mesaj pe pagina de Facebook AC/DC prin care publicul este asigurat că activitatea formației nu va fi afectată. O puteți citi într-un articol anterior.

Citește mai multe despre AC/DCPhil Rudd
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Royal Blood dă un gust rock hitului "Happy" lansat de Pharrell - LIVE VIDEO

Hitul "Happy", lansat de Pharrell Williams în noiembrie 2013, nu a fost exploatat, se pare, în toate versiunile posibile. Royal...

Închide