Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

You+Me (Pink și Dallas Green) - "Capsized" - LYRIC VIDEO

You+Me (Pink și Dallas Green) continuă promovarea albumului folk rock "rose ave." prin lansarea unui nou lyric video. Piesa promovată se numește "Capsized" și poate fi descărcată gratuit de pe iTunes de către cei care precomandă discul.
Pink și Dallas Green - You+Me

Pink și Dallas Green - You+Me

Pink sau Alicia Moore, pe numele real, nu a ținut niciodată cont de etichetele industriei atunci când a venit vorba de încadrarea într-un gen muzical. Chiar dacă majoritatea pieselor sale sunt pop, Alicia a fost întotdeauna mai mult decât un star pop. Melodiile sale au avut constant mesaje puternice de promovat, emoțiile fiind exprimate liber, în ton cu realitățile din viața personală a artistei.

Noul proiect You+Me este o dovadă în plus că Pink iubește provocările și că își ascultă inima atunci când simte o legătură puternică. Artista l-a întâlnit pe Dallas Green și a hotărât să colaboreze cu acesta datorită conexiunii ce a luat naștere aproape instantaneu.

"Cei doi s-au întâlnit prin intermediul soțului Aliciei, Carey Hart, și au simțit imediat o conexiune din punct de vedere muzical și emoțional. Alicia l-a invitat pe Dallas în Los Angeles pentru a scrie o piesă sau două împreună și la finalul unei săptămâni aveau deja 8 melodii. Așa că au hotărât să termine ceea ce au început și să lanseze un album", a transmis casa de discuri RCA într-un comunicat oficial.

Canadianul Dallas Green compune din 2004 muzică folk și blues rock sub pseudonimul City and Colour. Artistul are pe piață 4 albume de studio, dintre care ultimele două au debutat pe prima poziție în topul discurilor din Canada.

Primul album lansat de Alicia Moore și Dallas Green a.k.a You+Me se numește "rose ave." și va fi lansat pe 14 octombrie 2014 sub egida RCA Records. Noul single extras de pe acest material se numește "Capsized" și este cea de-a 3-a piesă dezvăluită după "You and Me" și "Break The Cycle".

You+Me - "Capsized" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Dallas GreenPinkyou+me
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Malcolm Young, membru fondator AC/DC, suferă de demență

Malcolm Young, unul dintre membrii fondatori ai formației AC/DC și chitarist al trupei până de curând, se află sub tratament...

Închide