Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

You+Me (Pink și Dallas Green) - "Capsized" - LYRIC VIDEO

You+Me (Pink și Dallas Green) continuă promovarea albumului folk rock "rose ave." prin lansarea unui nou lyric video. Piesa promovată se numește "Capsized" și poate fi descărcată gratuit de pe iTunes de către cei care precomandă discul.

Publicat

pe

Pink și Dallas Green - You+Me
Pink și Dallas Green - You+Me

Pink sau Alicia Moore, pe numele real, nu a ținut niciodată cont de etichetele industriei atunci când a venit vorba de încadrarea într-un gen muzical. Chiar dacă majoritatea pieselor sale sunt pop, Alicia a fost întotdeauna mai mult decât un star pop. Melodiile sale au avut constant mesaje puternice de promovat, emoțiile fiind exprimate liber, în ton cu realitățile din viața personală a artistei.

Noul proiect You+Me este o dovadă în plus că Pink iubește provocările și că își ascultă inima atunci când simte o legătură puternică. Artista l-a întâlnit pe Dallas Green și a hotărât să colaboreze cu acesta datorită conexiunii ce a luat naștere aproape instantaneu.

"Cei doi s-au întâlnit prin intermediul soțului Aliciei, Carey Hart, și au simțit imediat o conexiune din punct de vedere muzical și emoțional. Alicia l-a invitat pe Dallas în Los Angeles pentru a scrie o piesă sau două împreună și la finalul unei săptămâni aveau deja 8 melodii. Așa că au hotărât să termine ceea ce au început și să lanseze un album", a transmis casa de discuri RCA într-un comunicat oficial.

Canadianul Dallas Green compune din 2004 muzică folk și blues rock sub pseudonimul City and Colour. Artistul are pe piață 4 albume de studio, dintre care ultimele două au debutat pe prima poziție în topul discurilor din Canada.

Primul album lansat de Alicia Moore și Dallas Green a.k.a You+Me se numește "rose ave." și va fi lansat pe 14 octombrie 2014 sub egida RCA Records. Noul single extras de pe acest material se numește "Capsized" și este cea de-a 3-a piesă dezvăluită după "You and Me" și "Break The Cycle".

You+Me - "Capsized" - LYRIC VIDEO

Trending