Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Vocea României 2014: A patra serie de concurenți ce au întors scaunele

Numărul concurenților de la Vocea României - Sezonul 4 a urcat la 33, după audițiile pe nevăzute de vineri, 3 octombrie 2014. Descoperă cele 8 voci noi care i-au impresionat pe membrii juriului. Smiley a atras până în prezent cei mai mulți concurenți - 9, în timp ce Tudor Chirilă, Marius Moga și Loredana au câte 8 oameni alături. Lupta verbală dintre cei patru s-a mai domolit, replicile ironice amuțind parcă la auzul unor voci deosebite ca: Larisa Mihăieș, Alina Dogaru sau Brigitta Balogh.
Larisa Mihăeș a întors toate cele 4 scaune

Larisa Mihăeș a întors toate cele 4 scaune

Cei mai buni concurenți din cea de-a patra emisiune Vocea României 2014, sezon 4:

Cea de-a patra sesiune de audiții i-a adus în competiția Vocea României 2014 pe Larisa MihăeșAndreea AvarvariDiana PopaAndrei CheteleșRoberta RaduEmilia MușalăAlina Dogaru și Brigitta Balogh. Dintre cei care au ratat concursul, Vlad Cireșan din Timișoara i-a prilejuit lui Smiley ocazia de a demonstra un moon walk pe "Billy Jean". În aceeași emisiune, un concurent autodidact a cântat "Perfect fără tine", selectarea piesei din repertoriul unui antrenor dovedindu-se o strategie neinspirată.

Seara de 3 octombrie ne-a prilejuit trei audiții spectaculoase, care au întors de altfel, toate fotoliile: Larisa MihăeșAlina Dogaru și Brigitta Balogh. Ultimele două concurente au ales să continue concursul în echipa lui Marius Moga.

Vocile intrate în concurs odată cu cea de-a patra emisiune Vocea României

Vocile intrate în concurs odată cu cea de-a patra emisiune Vocea României (Foto: stirileprotv.ro)

Emilia Mușală

Emilia Mușală a fost prima concurentă acceptată în cadrul audițiilor difuzate pe 3 octombrie. Ea a interpretat hitul "I Will Always Love You" (Whitney Houston) primind aplauzele lui Tudor Chirilă și Smiley, cei doi antrenori care au acționat butonul pentru rotirea scaunului. "Deși am auzit cântecul ăsta de atâtea ori, am descoperit ceva nou în interpretarea ta", i-a spus Smiley, care a câștigat-o de partea sa.

Emilia este o cântăreață cu experiență, cântând coveruri vreme de 7 ani pe vase de croazieră. A cântat în mai multe banduri de televiziune, colaborând la emisiuni ca Roata Norocului (Kanal D) și Serviciul Român de Comedie (ProTV). La începutul anului 2014, a lansat sub numele Em!l!a single-ul "Fă Pași" (link youtube), piesă dintr-un registru total diferit față de demonstrația de la Vocea României din 3 octombrie.

Diana Popa

Diana Popa este o concurentă din Republica Moldova, ce și-a adus povestea dintr-un sat de lângă Chișinău. Fără a străluci foarte tare, Diana a interpretat coverul Christinei Aguilera - "Candy Man". S-a întors doar Loredana Groza, fiind astfel suficient ca povestea să continue.

Alina Dogaru

Alina Dogaru (28 de ani) din Botoșani a fost prima voce a serii care mișcat toate cele patru fotolii. S-a folosit de"Not That Kind", piesa lansată de Anastacia în 2000. A reușit să o întoarcă repede pe Loredana. Smiley și Moga au acționat la unison ceva mai târziu, iar Tudor Chirilă a furat finalul. Cei patru au luptat pentru lărgirea propriei echipe. "Poți să faci poezie cu vocea ta", i-a spus Tudor Chirilă, dar declarația sa a pălit în fața intuiției femine: Alina l-a ales pe Marius Moga.

Alina a încercat să-și facă o trupă după terminarea facultății și declară că iubitul său, Andrei Ganea, a învățat-o să cânte.

Andrei Cheteleș

Andrei Cheteleș (25 de ani) este din Cluj-Napoca și are studii muzicale. Cântă dintotdeuana (de la 3 ani) și uimește prin contrastul dintre vocea groasă și aspectul fizic. Loredana a fost curioasă să-l vadă și l-a câștigat în echipa ei. A trecut repede peste mirarea descoperirii unui astfel de tânăr și deja își poate face planurile despre cum să uimească publicul votant în live-uri, exploatându-i prezența ușor atipică: look de Sean Penn, voce de Tom Jones.

Andreea Avarvari

Andreea Mihaela Avarvari cântă în trupa lui Smiley, care i-a recunoscut vocea și nu a vrut să se întoarcă. A venit la audiții cu "When Love Takes Over" (David Guetta), crezând că 2014 va fi anul ei de glorie. A reușit să îl întoarcă pe Tudor Chirilă, solistul VAMA câștigându-și primul concurent al serii. "Când te întorci singur ai sentimentul că ai greșit undeva, dar eu cred că nu am greșit", a spus Chirilă.

Larisa Mihăeș

Larisa Mihăeș (17 ani) din Roman a cântat după o cortină. Producătorii au mizat pe frumusețea ei în crearea unui moment wow, curiozitatea fiind alimentată de alegerea muzicală incitantă. Rareori poți asculta "Ploaia" (Cargo) într-o interpretare feminină și tot rare sunt ocaziile când concurenții au curajul să personalizeze un cover. Loredana, Moga, Smiley și Tudor s-au întors cu toții și au așteptat căderea cortinii. "Mă simt ca la un blind date", spunea Smiley. Tudor Chirilă și-a exploatat talentul actoricesc: i-a recitat din Romeo și Julieta și a câștigat-o în echipa sa.

Roberta Radu

Roberta Georgiana Radu (18 ani) din Vaslui a cântat "Temptation" (Diana Krall), reușind să capteze interesul a trei antrenori: Loredana, Tudor Chirilă și Smiley. "Sunt voci cu semnătură și voci care pot să cânte orice. Nu cred că e important să poți să cânți orice, cred că important e ca atunci când cânți să semnezi. Eu cred că ai un stil foarte bien definit și care ar trebui multiplicat, dus mai departe, până la victoria finală, cum făcea Ștefan cel Mare...", i-a spus Tudor Chirilă. Roberta a ales-o însă pe Loredana.

Brigitta Balogh

Brigitta Marta Balogh (25 de ani) din Oradea a fost cea de-a treia concurentă a serii care a întors toate scaunele, melodia aleasă fiind "Listen". Membrii juriului au conlucrat în glumă, fiecare recomandându-i să meargă într-o echipă adversă. Chiar dacă a mai lucrat cu Smiley la casa de producția a acestuia, Brigitta l-a ales pe Marius Moga.

Brighi (Brigitta Balogh) este probabil concurenta cu cea mai mare notorietate din acest sezon. În 2012 ea a colaborat cu Snoop Dogg pentru piesa "Play Me Like A Violin", al cărei videoclip poate fi urmărit mai jos. Cântăreața a debutat discografic în 2010 (piesa "A szerelem fáj" urcând pe locul 2 în topul unguresc VIVA) și a mai lansat alte două clipuri: "Ce te faci?" (feat. Pacha Man, 2012) și "Te-am iubit" (2013). Brigitta Balogh a mai colaborat și cu trupa Sistem.

Vocea României 2014 - Echipele sezonului #4:

[tab: Echipa Tudor Chirilă: ]

 • Oana Iulia Ferchiu
 • Ivana Farc
 • Ana Maria Andrei
 • Petra Acker
 • Elena Javelea
 • Anca Elena Petcu
 • Larisa Mihăeș (3 octombrie)
 • Andreea Mihaela Avarvari (3 octombrie)

[tab: Echipa Loredana: ]

 • Florin Răduță
 • Iulia Băcilă
 • Valentin Uzun Ion
 • Lucian Colareza
 • Vescu Angela
 • Diana Popa (3 octombrie)
 • Andrei Cheteleș (3 octombrie)
 • Roberta Georgiana Radu (3 octombrie)

[tab: Echipa Smiley:]

 • Ana Maria Georgescu
 • Alin Gheorghisan
 • Eugen Mircea Graur
 • Vladimir Pocorschi
 • Gabriela Maria Simandi
 • Aliona Munteanu
 • Fabian Sasu
 • Tiberiu Albu Gherasim
 • Emilia Mușală (3 octombrie)

[tab: Echipa Marius Moga:]

 • Alexandru Bunghez
 • Marina Gregoriana Velle
 • Ioan Bigea
 • Alexandra Bărăceanu
 • Florentina Mihai
 • Maria Constantin
 • Alina Dogaru (3 octombrie)
 • Brigitta Marta Balogh (3 octombrie)

[tab:END]
Următorul episod al audițiilor pe nevăzute de la Vocea României va fi difuzat vineri, 10 octombrie, de la 20:30.

Citește mai multe despre Alina DogaruAndreea AvarvariBrigitta BaloghLarisa MihăeșLoredana GrozaMarius MogaSmileyTudor Chirila
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte Queen + Adam Lambert în Europa

După un turneu mondial sold-out, Queen + Adam Lambert anunță o nouă serie de concerte. Hiturile legendarei trupe britanice se...

Închide