Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Velosonics deschide show-ul The Boxer Rebellion într-un nou party Deck

Trupa Velosonics va cânta în deschiderea primului concert The Boxer Rebellion organizat în România. Evenimentul va avea loc pe 7 noiembrie, în clubul Colectiv din București, fiind primul party Deck al sezonului.

Publicat

pe

Velosonics
Velosonics

Velosonics este unul dintre noile nume bucureștene de rock alternativ. Născută în 2013, trupa alcătuită din Adrian Spier (voce), Andrei Niculescu (chitara), Marius Acsintoaie (chitara), Flavius Prelipcean (bas) și Cristian Prihotcă (tobe) a câștigat rapid atenția publicului datorită show-urilor live foarte dinamice și a pieselor extrem de captivante. Productivitatea celor 5 membri a fost complet neașteptată, aceștia înregistrând nu mai puțin de 25 de piese, în doar un an de zile.

Citește recenzia primului album Velosonics, "Roundhouse"

Velosonics a devenit totodată una dintre preferatele radiourilor de muzică alternativă, single-uri ca Berlin Books, Bebop, Love For Gold sau Bracelet fiind nelipsite din clasamentele muzicale. Au urmat numeroase cântări prin țară, dar și mult așteptatul debut discografic. Intitulat Roundhouse, albumul conține 10 piese noi și a fost produs de Adam Whittaker, cel care a mai lucrat în trecut cu nume ca Grimus, Vama, Toulouse Lautrec, OCS, Aeon Blank, lansarea sa fiind programată pentru a doua jumătate a lunii noiembrie. Fanii trupei îl pot asculta deja online pe mai multe platforme digitale de muzica, dar și live, pe 7 noiembrie, în Colectiv.

Velosonics - Love For Gold

Toamna aceasta, The Boxer Rebellion va concerta pe 7 noiembrie, în Colectiv, în cel de-al patrulea eveniment Deck. Originară din Marea Britanie, trupa alcătuită din Nathan Nicholson (voce, chitara, clape), Andrew Smith (chitara), Adam Harrison (bas) și Piers Hewitt (tobe) are la activ ani de experiență dobândită pe scenele londoneze, fiind astăzi una dintre cele mai apreciate trupe indie britanice.

Pentru mai bine de o decada, fenomenul art-rock The Boxer Rebellion a reușit să surprindă iubitorii genului cu faptul că a funcționat întotdeauna altfel decât “scrie în manual”. “Trupa asta îți poate schimba viața” scria NME Magazine, făcând referire la ambiția incredibilă de care cei patru muzicieni au dat dovadă de-a lungul timpului, creionându-și un stil specific, extrem de melodic, intim și natural în acelasi timp.

Bilete concert The Boxer Rebellion:

  • 50 de lei (pre-sale pe MyTicket.ro): în curând biletele vor fi disponibile și in: rețeaua magazinelor Diverta, Grand Café Van Gogh (Str. Smardan Nr. 9), Beros&Van Schaik (Str. Covaci Nr. 19)
  • 60 de lei la intrare (în limita disponibilității)

The Boxer Rebellion - Diamonds

Trending