Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Toulouse Lautrec lansează clipul "Aur" - VIDEO EXCLUSIV

Toulouse Lautrec revine cu nouă melodie propice timpurilor pe care le trăim intitulată "Aur", iar clipul acesteia îl puteţi viziona în exclusivitate pe InfoMusic.

Publicat

pe

Toulouse Lautrec Live
Toulouse Lautrec Live

Toulouse Lautrec ne încântă şi în acelaşi timp ne pun pe gânduri printr-o nouă producţie Creative Laboratories şi Greenville Music. Piesa "Aur" este single-ul de pe cel de-al treilea material de studio, cea care marchează nouă componenţă a trupei (APARTMAN - voce şi chitară, GREENMAN - tobe şi voce, EMU - bass şi voce alături de JIMI - chitară), reuşind să menţină linia trasată de creaţii precum "Nu se termină aşa","Nopţi albe" sau "Extraordinar".

Declaraţia trupei referitoare la această melodie o puteţi citi mai jos:

Să urmăm un raţionament simplu:

1. Munca fiecărui om reprezintă o valoare.
2. La un moment dat pentru această valoare s-a ales un simbol fizic, o unitate de măsura.
3. La alt moment dat acest simbol fizic a ajuns o valoare în sine.
4. La sfârşitul raţionamentului nostru, simbolul fizic nu mai reprezintă valoarea muncii unui om.
5. Este drept?

Aşadar, pe data de 23 octombrie, trupa Toulouse Lautrec va povesti în versuri şi linii melodice despre acele lucruri care ar trebui să fie mult mai importante decât banii într-un concert-eveniment. Acesta va avea loc în clubul B52, fiind urmat de reprezentaţii artistice în Cluj pe 21 noiembrie (Flying Circus), la Baia Mare pe 22 noiembrie (Log Out) sau Piteşti pe 24 ianuarie (Club Live), datele viitoarelor show-uri aici şi în străinate urmând să fie anunţate curând.

Toulouse Lautrec înseamnă una dintre puţinele trupele de avangardă din România, cu mesaje puternice şi ritmuri pe care le memorezi de la prima ascultare. A devenit în scurt timp de la apariţie o emblemă care reuşeşte să inspire şi să fascineze, fiecare om putând să regăsesc pasaje din propria sa viaţă în creaţiile TL perfecte de încadrat în filme sau scurt-metraje.

Urmăreşte mai jos un videoclip emoţionant, care vorbeşte de la sine.

VIDEOCLIP TOULOUSE LAUTREC - AUR

Comentează

Trending