Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Toulouse Lautrec lansează clipul "Aur" - VIDEO EXCLUSIV

Toulouse Lautrec revine cu nouă melodie propice timpurilor pe care le trăim intitulată "Aur", iar clipul acesteia îl puteţi viziona în exclusivitate pe InfoMusic.
Toulouse Lautrec Live

Toulouse Lautrec Live

Toulouse Lautrec ne încântă şi în acelaşi timp ne pun pe gânduri printr-o nouă producţie Creative Laboratories şi Greenville Music. Piesa "Aur" este single-ul de pe cel de-al treilea material de studio, cea care marchează nouă componenţă a trupei (APARTMAN - voce şi chitară, GREENMAN - tobe şi voce, EMU - bass şi voce alături de JIMI - chitară), reuşind să menţină linia trasată de creaţii precum "Nu se termină aşa","Nopţi albe" sau "Extraordinar".

Declaraţia trupei referitoare la această melodie o puteţi citi mai jos:

Să urmăm un raţionament simplu:

1. Munca fiecărui om reprezintă o valoare.
2. La un moment dat pentru această valoare s-a ales un simbol fizic, o unitate de măsura.
3. La alt moment dat acest simbol fizic a ajuns o valoare în sine.
4. La sfârşitul raţionamentului nostru, simbolul fizic nu mai reprezintă valoarea muncii unui om.
5. Este drept?

Aşadar, pe data de 23 octombrie, trupa Toulouse Lautrec va povesti în versuri şi linii melodice despre acele lucruri care ar trebui să fie mult mai importante decât banii într-un concert-eveniment. Acesta va avea loc în clubul B52, fiind urmat de reprezentaţii artistice în Cluj pe 21 noiembrie (Flying Circus), la Baia Mare pe 22 noiembrie (Log Out) sau Piteşti pe 24 ianuarie (Club Live), datele viitoarelor show-uri aici şi în străinate urmând să fie anunţate curând.

Toulouse Lautrec înseamnă una dintre puţinele trupele de avangardă din România, cu mesaje puternice şi ritmuri pe care le memorezi de la prima ascultare. A devenit în scurt timp de la apariţie o emblemă care reuşeşte să inspire şi să fascineze, fiecare om putând să regăsesc pasaje din propria sa viaţă în creaţiile TL perfecte de încadrat în filme sau scurt-metraje.

Urmăreşte mai jos un videoclip emoţionant, care vorbeşte de la sine.

VIDEOCLIP TOULOUSE LAUTREC - AUR

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Simple Minds revine cu "Midnight Walking" — AUDIO

Celebra trupă scoţiană Simple Minds revine în atenţia noastră cu un nou material de studio intitulat "Big Music". Primul single...

Închide