Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Taylor Swift - "Out of the Woods", piesă nouă despre relația cu Harry Styles - AUDIO

Taylor Swift este unul dintre acei artiști care nu-și ascund gândurile în versuri criptice. Ba din contră, tânăra artistă lasă ca lucrurile să se înțeleagă foarte clar, iar atunci când e nevoie, oferă chiar detalii în plus. În cazul noii piese "Out of the Woods", subiectul abordat este relația cu fostul iubit Harry Styles de la One Direction. Single-ul a fost compus de Taylor Swift împreună cu chitaristul Jack Antonoff din trupa Fun. și se va regăsi în tracklistul noului album "1989".
Taylor Swift / Harry Styles

Taylor Swift / Harry Styles

""Out of the Woods" este una dintre piesele mele preferate de pe noul album pentru că atunci când mi-am propus să înregistrez acest disc mi-am dorit ca sound-ul pieselor să fie în aceeași tonalitate cu emoțiile pe care le-am simțit atunci când am trăit o anumită experiență. Piesa aceasta este despre fragilitatea și predispoziția spre rupere a unei relații. În cazul meu, relația a fost foarte impredictibilă, trăiam fiecare zi în parte întrebându-ne ce se va întâmpla mai departe, dacă există un viitor sau dacă totul se va încheia în următoarea zi", a povestit Taylor Swift în cadrul unui interviu acordat Rolling Stone.

Punând cap la cap versurile melodiei și alte detalii dezvăluite de artistă, aflăm că "Out of the Woods" face referire la un episod dramatic din relația celor doi, respectiv o cursă cu un snowmobil ce s-a încheiat în spital. Harry Styles (One Direction) a fost într-o stare critică atunci, Taylor Swift purtându-i de grijă, fără a avea certitudinea că starea lui se va îmbunătăți.

Taylor Swift - "Out of the Woods" - AUDIO

Primul album cu muzică pop compusă de Taylor Swift va fi lansat pe piață pe 27 octombrie 2014. Discul, intitulat "1989", a fost înregistrat cu sprijinul acelorași colaboratori care au lucrat alături de artistă la realizarea aclamatului album "Red", lansat în 2012. Se înscriu, astfel, în lista producătorilor vechii colaboratori Max Martin și Johan Shellback, responsabili pentru hiturile "We Are Never Ever Getting Back Together" și "I Knew You Were Trouble".

Primul single extras de pe acest album cu un sound pop a fost "Shake It Off". Videoclipul haios regizat de Mark Romanek a strâns pe YouTube peste 3 milioane de vizualizări în doar 24 de ore, piesa debutând pe prima poziție în topurile din America și Australia.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul album You+Me (Pink și Dallas Green) - "rose ave." - AUDIO

You+Me (Pink și Dallas Green) prezintă "rose ave.", un album folk rock de 10 piese ce s-a închegat în doar...

Închide