Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ștefan Bănică își premiază fanii în cadrul campaniei "13 cu noroc"

Ștefan Bănică lansează campania "13 cu noroc", ce marchează împlinirea a 13 ani de concerte de Crăciun. Cei care se vor înscrie în campanie vor avea șansa de a câștiga premii personalizate, precum și invitații duble la concertele pe care Ștefan Bănică le va susține în martie 2015.

Publicat

pe

Ștefan Bănică sărbătorește 13 ani de concerte de Crăciun lansând campania "13 cu noroc".  Toți fanii care vor fi prezenți la concertele de Crăciun din acest an și îi vor trimite lui Ștefan Bănică pe Facebook un mesaj în cadrul provocărilor lansate în campania "13 cu noroc" intră în cursa pentru unul dintre cele 13 premii.

Cele mai interesante mesaje vor fi alese de Ștefan Bănică și supuse votului pe Facebook, iar câștigătoare vor fi mesajele care adună cele mai multe like-uri. Cei 13 câștigători îl vor întâlni pe Ștefan Bănică la Sala Palatului în backstage, vor primi premii personalizate (tricouri, șepci, albume Ștefan Bănică), iar fotografiile și mesajele câștigătorilor vor fi promovate pe ecranele de la Sala Palatului înaintea începerii concertelor de Crăciun și vor fi astfel vizionate de mii de oameni în fiecare seară. În plus, cei 13 câștigători vor primi 13 invitații duble la concertele pe care Ștefan Bănică le va susține în luna martie 2015, cu ocazia Zilei Femeii.

"Aștept să ne revedem la Sala Palatului, sa creăm, prin muzică, magia specifică Crăciunului și să trăim împreună momente de neuitat. Este anul 13 pentru concertele mele de Crăciun și consider că e un număr norocos. De aceea m-am gândit să-i premiez pe unii dintre cei care vor veni în decembrie la concerte și am creat Campania “13 cu noroc”, care este deja în desfășurare pe pagina mea de Facebook, Stefan Bănică Official (www.facebook.com/StefanBanicaOfficial)", a declarat artistul.

Ștefan Bănică își așteaptă fanii la Sala Palatului cu tradiționalele sale concerte de Crăciun pe 12 și 13 decembrie 2014, ora 19:30, pentru al 13-lea an consecutiv. Seria acestor show-uri reprezintă o performanță unică a unui artist român, aceasta fiind cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România.

Prețuri bilete la concertele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică:

  • VIP – 150 de lei
  • Categoria I – 100 de lei
  • Categoria II – 60 de lei
Comentează

Trending