Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sinead O'Connor - "8 Good Reasons" - AUDIO

Sinead O'Connor își pune inima pe un taler și disecă fiecare emoție survenită în urma activității sale de artist. "8 Good Reasons" este un testimonial, ce vorbește despre felul în care industria muzicală a făcut-o ”să-și piardă capul”, toți cei implicați în evoluția carierei sale dorind să obțină câte ceva de pe urma ei.

Publicat

pe

Sinead O'Connor
Sinead O'Connor

Sinead O'Connor găsește în continuare motivația necesară de a-și continua activitatea în industria muzicală. "8 Good Reasons" este o nouă piesă ce transformă vulnerabilitatea în determinare, în stilul deja caracteristic al artistei. Single-ul a fost compus de Sinead și produs de John Reynolds, vechi prieten și colaborator.

"8 Good Reasons" se regăsește în tracklistul noului album "I'm Not Bossy, I'm the Boss", lansat în august 2014. Discul a primit review-uri bune din partea criticilor, debutând pe prima poziție în topul albumelor din Irlanda.

Sinead O'Connor - "I'm Not Bossy, I'm the Boss"

  1. "How About I Be Me"
  2. "Dense Water Deeper Down"
  3. "Kisses Like Mine"
  4. "Your Green Jacket"
  5. "The Vishnu Room"
  6. "The Voice of My Doctor"
  7. "Harbour"
  8. "James Brown (with Seun Kuti)"
  9. "8 Good Reasons"
  10. "Take Me to Church"
  11. "Where Have You Been?"
  12. "Streetcars"

Sinead O'Connor este unul dintre cele mai controversate staruri ale anilor '90. Și-a făcut debutul în muzică în 1986, pe soundtrack-ul filmului "The Captive", împreuna cu chitaristul trupei U2, The Edge. Cântăreața a devenit celebră în 1990, odată cu lansarea albumului "I Do Not Want What I Haven't Got", inspirat din destrămarea mariajului ei cu muzicianul John Reynolds. Discul conține populara baladă "Nothing compares to you", preluată apoi de Prince.

Urmează o perioadă controversată, tabloidele britanice urmărind cu interes relația ei cu cântărețul de culoare Hugh Harris. Retragerea din competiția premiilor Grammy, la care obținuse 4 nominalizari, reprezintă apogeul pentru ziarele de scandal. O'Connor boicotează premiile, dar iese câștigătoare la secțiunea "Cel mai bun solist de muzică alternativă". Este și anul în care refuză apariția la emisiunea "Saturday Night Live", de la NBC. În 1992 lanseaza "Am I Not Your Girl?", și acceptă până la urmă apariția la celebra emisiune americană, în încheierea căreia rupe o fotografie a lui Papei Ioan Paul al II-lea. În 1993 primește rolul Ofelia, în piesa "Hamlet", la teatrul "Project Arts Centre" în Dublin, apoi se alătura turneului lui Peter Gabriel, "WOMAD".

Sinead O'Connor - "8 Good Reasons" - AUDIO

Trending