Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Simple Minds revine cu "Midnight Walking" — AUDIO

Celebra trupă scoţiană Simple Minds revine în atenţia noastră cu un nou material de studio intitulat "Big Music". Primul single care se poate asculta integral se numeşte "Midnight Walking" şi are toate premisele să devină un nou hit.

Publicat

pe

Simple Minds
Simple Minds

Cvintetul din Glasgow, celebru pentru piese-imn precum "Don’t You (Forget About Me)", "She's A River" sau "Alive And Kicking", este gata să lanseze cel de-al şaisprezecelea disc din carieră. Pe data de patru noiembrie, Simple Minds va face public "Big Music", un material care promite să devină o revenire spectaculoasă, plină de melodicitate şi complexitate.

“Midnight Walking” este un single synth-pop cu elemente dance şi alternative-rock care reuneşte sonorităţile moderne, tinereşti cu un amestec de emoţii absolut deosebite pe care trupa mereu le-a experimentat în creaţiile sale. Aceasta se poate asculta aici în totalitate, iar mai jos aveţi fragmente din fiecare melodie inclusă pe noul album.

M-am gândit la fiul meu în vârstă de 17 ani şi la colegii săi din North London şi la atmosfera pe care ei ştiu să o creioneze. Apoi, mi-am adus aminte de oamenii care sunt mereu în mişcare şi se află oriunde pe Glob, încercând să găsească cel mai potrivit loc în care să ajungă. - solistul Jim Kerr

Formată în anul 1977 de către Jim Kerr şi Charlie Burchill, Simple Minds a fost remarcată prima dată sub titulatura de Johnny And The Self Abusers. Sub acest nume au lansat un single, "Saints And Sinners" şi au susţinut mai multe concerte între februarie şi noiembrie 1977, înainte de a-şi schimba numele în Simple Minds.

Trupa a înregistrat un succes fenomenal atât în Europa, cât şi în America, obţinând recunoaştere la nivel internaţional prin variatele premii obţinute şi prezenţa în număr mare la reprezentaţiile susţinute de multe ori cu casa închisă. Jim Kerr şi Charlie Burchill reprezintă nucleul trupei, iar pe lângă ei în formaţie îi regăsim pe muzicienii: Andy Gillespie (clape), Mel Gaynor (tobe) şi Ged Grimes (bass).

După lansarea programată în această toamnă, Simple Minds va începe un nou turneu european anul viitor de promovare al discului, iar printe oraşele vizate se numără Lisabona, Madrid, Lyon, Copenhaga sau Cardiff.

Tracklist "Big Music":
01. Blindfolded
02. Midnight Walking
03. Honest Town
04. Big Music
05. Human
06. Blood Diamonds
07. Let The Day Begin
08. Concrete And Cherry Blossom
09. Imagination
10. Kill Or Cure
11. Broken Glass Park
12. Spirited Away

Comentează

Trending