Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Selah Sue a lansat o piesă nouă, "Alone" - AUDIO

Artista belgiană Selah Sue a lansat un nou single, intitulat "Alone". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio, despre care Selah a vorbit în urmă cu ceva timp în cadrul unui interviu acordat InfoMusic. Artista povestea înaintea ultimului concert de la București despre o serie de colaborări interesante, ce vor fi incluse pe noul său material.

Selah Sue în concert la Arenele Romane pe 22 septembrie 2013

După o pauză de 3 ani de la lansarea albumului de debut, Selah Sue dezvăluie publicului primul single de pe noul său material. "Alone" este o piesă ce vorbește despre importanța iubirii în viața fiecăruia, precum și despre frica de a pierde acest sentiment.

Titlul celui de-al doilea disc din cariera artistei belgiene nu a fost încă dezvăluit, însă fanii se vor putea bucura în curând de noi surprize. Înregistrările s-au încheiat, astfel încât informații proaspete vor fi dezvăluite în viitorul apropiat.

La acest nou album, de pe care a fost extras single-ul "Alone", Selah Sue lucrează de mai bine de un an. În septembrie 2013, în cadrul unui interviu acordat InfoMusic, artista ne-a povestit despre stadiul în care se afla discul, precum și despre o serie de colaborări pe care le avea deja pregătite. La momentul respectiv, Selah Sue tocmai încheia înregistrările demo-urilor, fiind în căutarea producătorului potrivit.

Urmărește interviul video acordat de Selah Sue publicației InfoMusic

Pentru piesele incluse pe noul album, Selah a experimentat noi genuri muzicale. Cele mai puternice influențe, spunea Selah Sue, ”vor veni din zonele jazz și electro”, acestea fiind genurile pe care le asculta la momentul înregistrării compozițiilor.

Selah Sue - "Alone" - AUDIO

Pe Selah Sue am avut ocazia să o vedem în premieră la B'Estfest 2012, iar pe 22 septembrie artista a susținut cel de-al 2-lea concert la Arenele Romane. InfoMusic nu a lipsit, astfel încât vă invităm să revedeți galeria cu poze a evenimentului organizat de Phoenix Entertainment.

Citește mai multe despre Selah Sue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesă nouă Bastille - "The Driver" - AUDIO

Bastille a dezvăluit o nouă piesă de pe LP-ul de mixtape-uri ”Other People's Heartache Pt. III”. Single-ul se numește "The...

Închide