Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Robbie Williams a devenit tată pentru a doua oară

Robbie Williams a devenit din nou tătic, soţia sa dând naştere celui de-al doilea copil al cuplului.

Publicat

pe

Robbie Williams, concert în premieră în România
Robbie Williams, concert în premieră în România

Artistul a ţinut să împărtăşească momente de la fericitul eveniment cu fanii şi lumea întreagă. Astfel, în timpul travaliului soţiei sale, Ayda Field, Williams a filmat şi a realizat fotografii care au făcut deja deliciul audienţei. Într-unul din filmuleţe, Robbie a dansat pe melodia sa "Candy," încercând să aline cumva durerile resimţite de Ayda.


Fiul lor, cărora nu i-au pus deocamdată un nume, a cântărit la naştere nu mai puţin de 4 kg, iar Robbie a marcat imediat evenimentul cu o declaraţie de dragoste:

“Niciodată n-am fost atât de îndrăgostit şi de mândru de nevasta mea. A fost pur şi simplu uimitoare”.

Robbie Williams este căsătorit din 2010 cu actriţa de origine turcă, cu care a început o relaţie la mijlocul anului 2006. Cei doi mai au o fetiţă, Theodora Rose, alintată Teddy, în vârstă de 2 ani.  La începutul acestui an, Robbie şi-a făcut un tatuaj în formă de ursuleţ de pluş dedicat fetiţei sale. Melodia "Go Gentle" este scrisă de Robbie tot pentru fetiţa sa Theodora.

"Go Gentle" este o promisiune pe care o fac fetiţei mele. Am scris piesa când a venit pe această lume, realizând că va trebui să am grija de acest omuleţ şi să renunţ la statutul de popstar egoist. Sunt încă speriat, deşi fac treabă bună ca şi tată, dar este o responsabilitate enormă să am grija de ea toată viaţa sa, căci nici de mine nu am aşa cum ar trebui.

 ROBBIE WILLIAMS - Go Gentle VIDEO

Comentează

Trending