Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Robbie Williams a devenit tată pentru a doua oară

Robbie Williams a devenit din nou tătic, soţia sa dând naştere celui de-al doilea copil al cuplului.
Robbie Williams şi Ayda Field

Robbie Williams şi Ayda Field

Artistul a ţinut să împărtăşească momente de la fericitul eveniment cu fanii şi lumea întreagă. Astfel, în timpul travaliului soţiei sale, Ayda Field, Williams a filmat şi a realizat fotografii care au făcut deja deliciul audienţei. Într-unul din filmuleţe, Robbie a dansat pe melodia sa "Candy," încercând să aline cumva durerile resimţite de Ayda.

Fiul lor, cărora nu i-au pus deocamdată un nume, a cântărit la naştere nu mai puţin de 4 kg, iar Robbie a marcat imediat evenimentul cu o declaraţie de dragoste:

“Niciodată n-am fost atât de îndrăgostit şi de mândru de nevasta mea. A fost pur şi simplu uimitoare”.

Robbie Williams este căsătorit din 2010 cu actriţa de origine turcă, cu care a început o relaţie la mijlocul anului 2006. Cei doi mai au o fetiţă, Theodora Rose, alintată Teddy, în vârstă de 2 ani.  La începutul acestui an, Robbie şi-a făcut un tatuaj în formă de ursuleţ de pluş dedicat fetiţei sale. Melodia "Go Gentle" este scrisă de Robbie tot pentru fetiţa sa Theodora.

"Go Gentle" este o promisiune pe care o fac fetiţei mele. Am scris piesa când a venit pe această lume, realizând că va trebui să am grija de acest omuleţ şi să renunţ la statutul de popstar egoist. Sunt încă speriat, deşi fac treabă bună ca şi tată, dar este o responsabilitate enormă să am grija de ea toată viaţa sa, căci nici de mine nu am aşa cum ar trebui.

 ROBBIE WILLIAMS - Go Gentle VIDEO

Citește mai multe despre Robbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Soundgarden - "Storm" - AUDIO

Soundgarden a revenit cu un nou single, intitulat "Storm". Piesa este prima compoziție nouă a formației după o pauză de...

Închide