Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Robbie Williams a devenit tată pentru a doua oară

Robbie Williams a devenit din nou tătic, soţia sa dând naştere celui de-al doilea copil al cuplului.
Robbie Williams şi Ayda Field

Robbie Williams şi Ayda Field

Artistul a ţinut să împărtăşească momente de la fericitul eveniment cu fanii şi lumea întreagă. Astfel, în timpul travaliului soţiei sale, Ayda Field, Williams a filmat şi a realizat fotografii care au făcut deja deliciul audienţei. Într-unul din filmuleţe, Robbie a dansat pe melodia sa "Candy," încercând să aline cumva durerile resimţite de Ayda.

Fiul lor, cărora nu i-au pus deocamdată un nume, a cântărit la naştere nu mai puţin de 4 kg, iar Robbie a marcat imediat evenimentul cu o declaraţie de dragoste:

“Niciodată n-am fost atât de îndrăgostit şi de mândru de nevasta mea. A fost pur şi simplu uimitoare”.

Robbie Williams este căsătorit din 2010 cu actriţa de origine turcă, cu care a început o relaţie la mijlocul anului 2006. Cei doi mai au o fetiţă, Theodora Rose, alintată Teddy, în vârstă de 2 ani.  La începutul acestui an, Robbie şi-a făcut un tatuaj în formă de ursuleţ de pluş dedicat fetiţei sale. Melodia "Go Gentle" este scrisă de Robbie tot pentru fetiţa sa Theodora.

"Go Gentle" este o promisiune pe care o fac fetiţei mele. Am scris piesa când a venit pe această lume, realizând că va trebui să am grija de acest omuleţ şi să renunţ la statutul de popstar egoist. Sunt încă speriat, deşi fac treabă bună ca şi tată, dar este o responsabilitate enormă să am grija de ea toată viaţa sa, căci nici de mine nu am aşa cum ar trebui.

 ROBBIE WILLIAMS - Go Gentle VIDEO

Citește mai multe despre Robbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Soundgarden - "Storm" - AUDIO

Soundgarden a revenit cu un nou single, intitulat "Storm". Piesa este prima compoziție nouă a formației după o pauză de...

Închide