Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Robbie Williams ar putea concerta în România anul viitor - ZVON

Robbie Williams, unul dintre cei mai iubiţi şi talentaţi cântăreţi din lume, ar putea susţine primul concert în România. Cluj, unul dintre oraşele preferate ale muzicianului, ar putea fi locul de desfăşurare al evenimentului îndelung aşteptat.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Informaţia apare pe site-ul robbiewilliamslive.com, iar amănuntele legate de acest concert au luat amploare, având în vedere că Robbie Williams se pregăteşte de un nou turneu european. De aceasta dată, artistul îşi doreşte să includă teritorii în care nu a concertat încă, unul dintre ele fiind reprezentat de ţara noastră.

Reprezentaţia de mare anvergură ar putea fi programată pe Cluj Arena, acolo unde au mai cântat până acum nume ca Scorpions, Deep Purple, Roxette, Billy Idol, UB 40 sau Smokie.

Au mai existat speculaţii anul trecut legate de un eventual concert la Cluj, iar acum rămâne de văzut în ce măsură noile zvonuri se vor adeveri. Cert este că evenimentul ar putea deveni cel mai important din România în anul 2015, iar noi vă vom anunţa în timp util de existenţa acestuia.

Robert Peter Williams este un cântăreț și compozitor englez extrem de îndrăgit pe plan internaţional.  A devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera sa solo fulminantă.

Williams a vândut peste 55 de miloane de albume, “Live at Knebworth” (2003)  a devenit cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii; trei ani mai târziu a reuşit să intre în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial ("Close Encounters Tour"). A fost desemnat cel mai mare / influent artist al anilor '90, având la activ numeroase premii BRIT, ECHO, MTV şi Grammy.

LIVE ROBBIE WILLIAMS - COME UNDONE

Comentează

Trending