Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

RoadkillSoda lansează albumul "Yo No Hablo Ingles"

RoadkillSoda lansează un nou album, intitulat "Yo No Hablo Ingles". Discul va fi prezentat publicului în cadrul unui concert ce va avea loc pe 23 octombrie în The Silver Church Club din București.

Publicat

pe

Roadkillsoda
Roadkillsoda

RoadkillSoda lansează anul acesta un nou album, cu un titlu sugestiv: "Yo No Hablo Ingles". Discul va ajunge la urechile fanilor în cadrul unui concert de lansare programat pentru data de 23 octombrie. Evenimentul va avea loc în clubul The Silver Church din București, intrare fiind liberă.

"Yo No Hablo Ingles" va fi disponibil prin Universal Music Romania în formatele de dublu cd și dublu vinyl, urmând ca în curând să fie anunțate prețurile și linkurile pentru precomenzi. Pentru noul disc, RoadkillSoda a lucrat cu un artist cu pedigree în stoner, Arthur Seay (Unida, House of Broken Promises), masterul albumului fiind făcut la studioul legendarului chitarist, în BitterSand Studio, California.

Primul single extras de pe materialul "Yo No Hablo Ingles" se numește "Wrong". Melodia a primit deja aprecieri din partea publicului, fiind la început de octombrie cea mai ascultată piesă rock de pe Deezer.

RoadkillSoda - "Wrong"

RoadkillSoda cântă din iarna anului 2010. Formația abordează un stil neconvențional, încorporând în muzica produsă influențe din sludge metal și psychedelic rock. Primul EP al trupei, "A Fucked Up Trip Gone Bad", a fost lansat în 2011, urmând apoi albumul full-length "Oven Sun".

RoadkillSoda îi are în componență pe:

  • Sebastian Stancu "The Colonel" - voce
  • Mihnea Ferezan "Panda Elixir" - chitară
  • Victor "Vava" Ferezan - bas
  • Alex Para Ghita "Raptor America" - tobe
Comentează

Trending