Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Phoenix lansează albumul "Vino, Țepeș!" la Teatrul Național București

Phoenix lansează albumul "Vino, Țepeș!" pe 17 noiembrie, în cadrul unui concert la Teatrul Național ”I.L. Caragiale din București”. Cei care își achiziționează bilete la acest concert, vor primi din partea formației un CD cu noul disc.
Nicu Covaci

Nicu Covaci

Producția "Vino, Țepeș!" aduce împreună ca fir epic povești ale marilor voievozi români în cadrul unor compoziții complexe cu mesaj puternic. Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân sau Mihai Viteazul sunt prezentați prin intermediul unor texte consacrate ale scriitorilor clasici (Coșbuc, Eminescu, Macedonski, etc), împletindu-i astfel pe ”cei ce ne-au dat nume” cu ”cei ce ne-au dat neam” într-un album de spirit românesc și cultură valoroasă, rar întâlnită în peisajul comercial al muzicii de astăzi.

Pentru albumul ”Vino, Țepeș!” revine alături de Phoenix și graficianul și căprarul Valeriu Seppi, celebru pentru scenele din ”Cantafabule” și ”Mugur de fluier”, cel care a conturat pentru Phoenix componenta vizuală ce a devenit parte integrantă din brand.

O împăcare între tradițional și nou, o lume cunoscută dar exprimată prin mijloace moderne, la cele mai înalte standarde profesionale, un mesaj brut susținut de o muzică rafinată în interpretarea unui colectiv inedit – sunt doar câteva dintre surprizele pe care acest material discografic le anunță.

Componența albumului "Vino, Țepeș!":

 • Costin Adam (voce)
 • Dan Albu (ghitară, voce)
 • Sergiu Corbu Boldor (vioară, voce)
 • Dzidek Marcinkiewicz (keyboard)
 • Volker Vaessen (bass)
 • Flavius Hosu (tobe)
 • Nicu Covaci (ghitară, voce)
 • Cu participarea lui Andrei Cerbu (ghitară) și Aurelian Balaurul Dincă (ghitară)

Lansarea oficială a noului album Phoenix va avea loc pe data de 17 noiembrie, la Teatrul Național ”I.L. Caragiale din București”, începând cu orele 19.00. Biletele sunt disponibile în rețeaua MyTicket (Magazinele Diverta, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica), și pe www.myticket.ro.

Prețurile biletelor la concertul Phoenix de la Teatrul Național București :

 • Categoria I: 250 lei (include CD personalizat cu autografe, pachet de produse promoționale și întâlnire meet and greet cu formația Phoenix) – locuri limitate.
 • Categoria II: 120 lei
 • Categoria III: 70 lei
 • Fiecare bilet achiziționat este însoțit de un CD ”Vino, Țepeș!” cadou din partea formației Phoenix.

Citește mai multe despre Phoenix
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noel Gallagher's High Flying Birds - "In The Heat Of The Moment" - AUDIO

Noel Gallagher's High Flying Birds, trupa formată de fostul membru Oasis, a revenit în peisajul muzical cu cel de-al doilea...

Închide