Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Single nou Paloma Faith - "Ready for the Good Life" - AUDIO

Paloma Faith a lansat un nou single, intitulat "Ready for the Good Life". Piesa este extrasă de pe o nouă ediție a albumului "A Perfect Contradiction", ce va fi lansată pe 3 noiembrie. Noua versiune a discului se numește "Outsiders".
Paloma Faith - “Ready for the Good Life” (single artwork)

Paloma Faith - “Ready for the Good Life” (single artwork)

Paloma Faith va relansa albumul "A Perfect Contradiction" sub un nou nume și cu un nou tracklist. Discul reîmpachetat se va intitula "Outsiders" și va include 5 compoziții noi, ce se vor adăuga pieselor de pe materialul original.

Primul single extras de pe această nouă ediție a albumului "A Perfect Contradiction" este "Ready for the Good Life". Piesa produsă de Klas Åhlund a avut recent premiera la BBC Radio 2, în cadrul emisiunii lui Ken Bruce.

Paloma Faith - "Ready for the Good Life" - AUDIO

Paloma Faith este apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Discul a stat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat "Fall to Grace", un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum "Picking Up the Pieces" și "30 Minute Love Affair". Cel de-al doilea material din cariera artistei a urcat până pe poziția a 2-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Anul acesta, Paloma Faith a lansat cel de-al treilea disc din carieră, "A Perfect Contradiction". Materialul s-a clasat pe locul 2 în topul albumelor din UK, piesa "Only Love Can Hurt Like This" devenind Number One în Australia și intrând în top 10 în Anglia. Melodia este compusă de Diane Warren, ce a scris piese și pentru Whitney Houston, Cher și Christina Aguilera.

Citește mai multe despre Paloma Faith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul album 9.7 RICHTER - "Ground Zero" - AUDIO

Noul album 9.7 RICHTER, „Ground Zero”, poate fi ascultat gratuit timp de o săptămână. Cei care doresc să precomande discul,...

Închide