Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Ozzy Osbourne va fi distins cu Global Icon Award la gala MTV EMA 2014

Ozzy Osbourne, unul dintre veteranii muzicii heavy metal și hard rock, va primi din partea MTV Europe Music Awards distincția Global Icon Award. Trofeul îi va fi acordat în cadrul galei MTV EMA 2014 ce se va desfășura pe 9 noiembrie la Glasgow.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne își va adăuga anul acesta în portofoliu un nou premiu, ce vine ca o recunoaștere a întregii sale cariere. Organizatorii MTV EMA 2014 îi vor acorda solistului trupei Black Sabbath trofeul Global Icon Award, ce încununează activitatea artistică a muzicianului.

"Impactul pe care Ozzy l-a avut asupra muzicii și culturii pop a fost unul extraordinar", a declarat directorul executiv de programe al Viacom International Media Networks. "Vreme de 4 decenii, a oferit divertisment, influențând, inspirând și câteodată șocând legiuni de fani înfocați din întreaga lume."

Ozzy Osbourne a vândut alături de colegii din Black Sabbath peste 120 de albume în întreaga lume, fiind câștigător a 3 Premii Grammy. Vocalistul este cel de-al 5-lea artist distins cu un Global Icon Award, înaintea sa primind acest trofeu Jon Bon Jovi, Queen, Whitney Houston și Eminem.

Gala MTV EMA 2014 se va desfășura pe 9 noiembrie la Glasgow, gazda show-ului de anul acesta fiind Nicki Minaj. În cadrul galei vor cânta Ariana Grande, Ed Sheeran și Nicki Minaj, alte nume urmând a fi anunțate în curând.

Lista completă a nominalizărilor a fost făcută publică, fanii europeni din România având oportunitatea de a-și vota artiștii preferați pe pagina locală dedicată evenimentului -  http://ro.mtvema.com/voteaza.

Artiștii nominalizați la categoria Best Romanian Act pot fi votați până pe data de 22 octombrie, în ziua următoare fiind anunțat câștigătorul care pornește în cursa pentru Best Europe Est, ultima etapă înainte de calificarea în categoria MTV EMA Worldwide Act. Artiștii nominalizați în categoriile europene pot fi votați până pe 8 noiembrie 2014.

Citește mai multe despre Black SabbathOzzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift - "Out of the Woods", piesă nouă despre relația cu Harry Styles - AUDIO

Taylor Swift este unul dintre acei artiști care nu-și ascund gândurile în versuri criptice. Ba din contră, tânăra artistă lasă...

Închide