Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Un nou concert Indila la București

Indila va susține un nou concert la București. Vânzările accelerate de bilete la concertul anunțat pe 7 decembrie 2014 i-au convins pe organizatori să programeze încă o reprezentație, în aceeași zi, de la ora 16:00. Biletele pentru noul concert Indila pot fi cumpărate la preț de presale până pe data de 10 noiembrie.
Indila

Indila

Cererile fanilor, care continuă să crească într-un număr impresionant de la o zi la alta, i-au convins pe organizatori să facă toate demersurile necesare pentru punerea în scena a celui de-al doilea concert Indila la București. Copleșită de reacția extraordinară a publicului din România, Indila a dat curs invitației organizatorilor de a mai susține încă un concert în aceeași zi, transmițând mulțumiri, pe această cale, fanilor și admiratorilor săi.

Astfel, pe lângă concertul anunțat inițial în prima duminică a lunii decembrie la ora 19:00, Indila va mai susține încă un concert pe scena Sălii Palatului tot pe 7 decembrie, dar cu câteva ore mai devreme, respectiv de la ora 16:00.

Biletele pentru concertul Indila de la ora 16:00 au prețuri  similare cu cele afișate pentru reprezentația de la ora 19:00:

  • VIP: 320 Ron
  • Categ 1: 280 Ron;
  • Categ 2: 220 Ron;
  • Categ 3: 180 Ron;
  • Categ 4: 120 Ron

Fanii artistei care vor alege concertul Indila de la ora 16:00, pot profita de perioada de presale, valabilă până la data de 10 noiembrie. În această perioadă, toți cumpărătorii vor beneficia de un discount de 30% la achiziționarea biletelor din rețeaua Vreau Bilet – de la standul din Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului, Libraria Eminescu, sau online prin www.vreaubilet.ro.

În număr redus, mai sunt disponibile bilete la prețurile de 220 Ron sau 280 Ron și pentru show-ul artistei de la ora 19:00.

Indila - S.O.S

Denumită ”Artista Anului 2014 în România”, Indila va aduce la Sala Palatului misterul rezonanțelor orientale și pariziene cu care a cucerit atât publicul din țară, cât și audiența de la nivel internațional. Tânăra artistă va cânta pentru prima oară în România pe 7 decembrie 2014, fanii având oportunitatea de a alege între două concerte, programate la ora 16:00 și la ora 19:00. Atmosfera de la București va fi încălzită de una dintre cele mai bine cotate artiste ale momentului. În deschidere, Delia Matache va susține un recital special.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Indila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicu Covaci lansează continuarea cărții despre PHOENIX

Nicu Covaci va lansa cu prilejul Târgul Internațional GAUDEAMUS volumul al doilea al cărții sale despre formația PHOENIX. Continuarea editorială va...

Închide