Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Noel Gallagher's High Flying Birds - "In The Heat Of The Moment" - AUDIO

Noel Gallagher's High Flying Birds, trupa formată de fostul membru Oasis, a revenit în peisajul muzical cu cel de-al doilea album de studio. "Chasing Yesterday" va fi lansat pe piață în martie 2015, până atunci fanii putând asculta primul single extras, "In The Heat Of The Moment".
Noel Gallagher

Noel Gallagher (foto: Lawrence Watson)

După o pauză de 4 ani de la albumul precedent, Noel Gallagher's High Flying Birds  revine cu cel de-al doilea material discografic, "Chasing Yesterday". Compozițiile incluse pe acest disc au fost compuse și produse de Noel Gallagher, aceasta fiind o premieră în cariera fostului membru Oasis.

"(Întregul proces) A fost o mare bătaie de cap. Nu e ca și cum aș fi avut până acum oameni care să-mi spună ce să scriu sau în ce direcție să merg, dar a ține sub control toate sesiunile de înregistrări, săptămână de săptămână, s-a dovedit a fi extrem de dificil. O armată de oameni stătea și se uita la mine, întrebând <<OK, ce facem astăzi?>>. Iar eu îmi dădeam seama ce trebuie făcut pe măsură ce înaintam cu înregistrările", a povestit Noel Gallagher.

"Chasing Yesterday" va fi lansat pe piață pe 2 martie 2015, sub egida Sour Mash. Primul single extras de pe acest album se numește "In The Heat Of The Moment", următorul anunțat fiind "Ballad of the Mighty I", piesă înregistrată în colaborare cu Johnny Marr, chitarist al trupei The Smith în perioada 1982 - 1987.

Tracklist "Chasing Yesterday" - Noel Gallagher's High Flying Birds

 1. 'Riverman'
 2. 'In the Heat of the Moment'
 3. 'The Girl with X-Ray Eyes'
 4. 'Lock All the Doors'
 5. 'The Dying of the Light'
 6. 'The Right Stuff'
 7. 'While the Song Remains the Same'
 8. 'The Mexican'
 9. 'You Know We Can't Go Back'
 10. 'Ballad of the Mighty I'

Noel Gallagher's High Flying Birds - "In The Heat Of The Moment"

Noul album "Chasing Yesterday" va fi promovat în cadrul unui turneu european. Primele date anunțate pot fi consultate mai jos.

 • 12 Martie 2015 - Zenith, Paris
 • 14 Martie 2015 - Fabrique, Milan
 • 16 Martie 2015 - Max-Schmeling-Halle, Berlin
 • 17 Martie 2015 -  Store Vega, Kopenhagen
 • 19 Martie 2015 - Mitsubishi Electric Halle, Dusseldorf
 • 20 Martie 2015 - TivoliVrendenburg, Utrecht
 • 22 March  2015 - Ancienne Belgique, Brussels

Citește mai multe despre Noel GallagherNoel Gallagher's High Flying Birds
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
FOTO: Iulia Vântur apare în primul videoclip al lui Dima Trofim, "Cerșesc iubire"

Dima Trofim, fost membru al trupei LaLa Band, a filmat alături de Iulia Vântur primul videoclip din cariera solo. Piesa...

Închide