Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Marilyn Manson a lansat o piesă nouă, "Third Day of a Seven Day Binge" - AUDIO

Marilyn Manson a lansat piesa "Third Day of a Seven Day Binge", primul single de pe noul său album de studio. Melodia este prefața celui de-al 10-lea disc Marilyn Manson, așteptat pe piață spre sfârșitul anului 2014.
Marilyn Manson

Marilyn Manson

"Third Day of a Seven Day Binge" deschide un nou capitol în discografia lui Marilyn Manson. Piesa ce încorporează influențe noi în sound-ul industrial metal al artistului este primul single extras de pe un album la care se lucrează de luni bune. În ianuarie 2014, Marilyn Manson anunța într-un interviu că discul este aproape finalizat. Cu toate acestea, "Third Day of a Seven Day Binge" a ajuns la urechile publicului 9 luni mai târziu, în octombrie, această întârziere fiind datorată, cel mai probabil, orelor suplimentare petrecute în studio pentru a revizui fiecare detaliu.

Într-un interviu acordat publicației NME în ianuarie, Marilyn Manson dezvăluia că noul său material discografic va fi unul "cinematic" și că va include influențe de old blues.

"E un volum de muncă considerabil și sunt pe cale să definitivez ceea ce am început. Albumul este foarte cinematic. Partea redneck a personalității mele este vizibilă în voce, sound-ul încorporând influențe de old blues și elemente de hard rock. Vreau să valorific părțile bune din trecut, în ce privește muzica și personalitatea mea. Nu e vorba aici despre a fi mereu iritat de ce se întâmplă în lume, ci despre realizarea faptului că cineva trebuie să agite un pic apele. Îmi place să fiu dezechilibrat, să fiu impredictibil. Îmi place să-i îngrijorez pe cei din jur când vine vorba despre lucrurile care se pot întâmpla atunci când intru într-un restaurant sau joc într-un film. Mereu așteaptă cu sufletul la gură gândindu-se <<Ce-o să mai facă de data asta pentru a distruge chestia aia?>>. Iar eu vin apoi calm și-mi fac treaba așa cum trebuie, în speranța că ceea ce s-a întâmplat va transmite ideea total opusă despre realitate."

Titlul noului album Marilyn Manson nu a fost încă dezvăluit, însă așteptarea fanilor se va încheia în curând. Discul va fi lansat pe piață anul acesta, până atunci piesa "Third Day of a Seven Day Binge" putând fi descărcată gratuit de pe site-ul oficial al artistului.

Marilyn Manson - "Third Day of a Seven Day Binge" - AUDIO

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2014: Cele mai bune audiții și concurenții calificați - VIDEO

Audițiile pe nevăzute din cadrul celui de-al patrulea sezon Vocea României s-au încheiat, fiecare antrenor având acum câte o echipă...

Închide