Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lavinia a lansat un nou single, "Dragoste cu împrumut" - LYRIC VIDEO

Lavinia a lansat o piesă nouă intitulată "Dragoste cu împrumut". Melodia este produsă de Lanoy Production și compusă de Stan Nicolae, Florin Nedelcu, Radu Baisan, Mircea Pavilcu și Toma Robert.

Publicat

pe

Lavinia - Dragoste cu împrumut
Lavinia - Dragoste cu împrumut

După ce ne-a mărturisit că oamenii mari nu cred în “Povești cu zâne”, Lavinia lansează o frumoasă baladă, “Dragoste cu împrumut”. Piesa este însoțită de un lyric video realizat de Ștefania Grosu și filmat într-o herghelie din București. După muzică, echitatia este o altă mare pasiune a artistei.

“"Dragoste cu împrumut" este noul meu single pentru această toamna. Este o piesă ce ilustrează perfect stările prin care trec oamenii uneori, inspirată din realitate și în care multă lume se va regăsi (...). Aștept părerile voastre pe pagina mea de Facebook.“ - Lavinia

Lavinia este o timișoreancă ce a visat să devină profesoară de muzică, dar a ajuns să facă modelling. A prezentat creațiile celor mai mari case de modă din România, iar în 2000 și 2001 a câștigat concursurile de Miss Timișoara și Miss Litoral. Aceasta nu a uitat, însă, pasiunea pentru muzică, iar în 2003, împreună cu Doinița Veleanu a lansat trupa Spicy. Duo-ul a avut succes cu piesele "Mi-e frică (să dorm singurică)", "Aroma dragostei" și "Chipul tău".

Trupa a rezistat doar până în 2005, când Lavinia a decis să înceapă o carieră solo. Albumul de debut s-a intitulat "Doar eu" și a inclus melodiile "Doar eu sunt perechea ta" feat. Korekt, "Suflet lângă suflet" feat . Marcel Pavel și "Aș zbura". Apoi, artista a intrat în contact cu producătorii binecunoscutului material Cafe del Mar și a plecat în Spania pentru a realiza un nou album. Rezultatul s-a numit "Vida Mia" și a apărut în 2006. După 2 ani, Lavinia a lansat discul "Dragoste în secret".

Lavinia - "Dragoste cu împrumut" - LYRIC VIDEO

Trending