Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Lavinia a lansat un nou single, "Dragoste cu împrumut" - LYRIC VIDEO

Lavinia a lansat o piesă nouă intitulată "Dragoste cu împrumut". Melodia este produsă de Lanoy Production și compusă de Stan Nicolae, Florin Nedelcu, Radu Baisan, Mircea Pavilcu și Toma Robert.
Lavinia - Dragoste cu împrumut

Lavinia - Dragoste cu împrumut

După ce ne-a mărturisit că oamenii mari nu cred în “Povești cu zâne”, Lavinia lansează o frumoasă baladă, “Dragoste cu împrumut”. Piesa este însoțită de un lyric video realizat de Ștefania Grosu și filmat într-o herghelie din București. După muzică, echitatia este o altă mare pasiune a artistei.

“"Dragoste cu împrumut" este noul meu single pentru această toamna. Este o piesă ce ilustrează perfect stările prin care trec oamenii uneori, inspirată din realitate și în care multă lume se va regăsi (...). Aștept părerile voastre pe pagina mea de Facebook.“ - Lavinia

Lavinia este o timișoreancă ce a visat să devină profesoară de muzică, dar a ajuns să facă modelling. A prezentat creațiile celor mai mari case de modă din România, iar în 2000 și 2001 a câștigat concursurile de Miss Timișoara și Miss Litoral. Aceasta nu a uitat, însă, pasiunea pentru muzică, iar în 2003, împreună cu Doinița Veleanu a lansat trupa Spicy. Duo-ul a avut succes cu piesele "Mi-e frică (să dorm singurică)", "Aroma dragostei" și "Chipul tău".

Trupa a rezistat doar până în 2005, când Lavinia a decis să înceapă o carieră solo. Albumul de debut s-a intitulat "Doar eu" și a inclus melodiile "Doar eu sunt perechea ta" feat. Korekt, "Suflet lângă suflet" feat . Marcel Pavel și "Aș zbura". Apoi, artista a intrat în contact cu producătorii binecunoscutului material Cafe del Mar și a plecat în Spania pentru a realiza un nou album. Rezultatul s-a numit "Vida Mia" și a apărut în 2006. După 2 ani, Lavinia a lansat discul "Dragoste în secret".

Lavinia - "Dragoste cu împrumut" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Lavinia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cu Dotter, mișcarea hippie capătă un nou orizont - VIDEO

În vreme ce unii artiști caută obsesiv sound-ul viitorului, alții își găsesc rădăcini în trecut. Aroma anilor '60, cu bentițe...

Închide