Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jessie Ware a lansat un nou single - "Pieces" - AUDIO

"Pieces" este noul single Jessie Ware, dezvăluit de artista britanică în pragul lansării noului album "Tough Love". Melodia este compusă de Jessie împreună cu Jimmy Napes, de producție ocupându-se Emile Haynie.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware

"Tough Love", noul album Jessie Ware, va fi lansat pe piață săptămâna viitoare, pe 13 octombrie. Promovarea acestui disc a început încă din iunie, odată cu lansarea piesei ce dă titlul materialului, în urrmătoarele luni fiind dezvăluite constant compoziții noi. În lista pieselor promoționale se regăsesc “Share It All”, “Say You Love Me”, “Want Your Feeling”, “Kind Of…Sometimes…Maybe”, ”Cruel” (preview) și "Pieces", ultimul single fiind urcat pe soundcloud în urmă cu câteva ore.

"Tough Love" poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 9.99 euro. Tracklist-ul complet al albumului este disponibil mai jos.

Tracklist Jessie Ware - "Tough Love":

  1. 'Tough Love'
  2. 'You & I (Forever)'
  3. 'Cruel'
  4. 'Say You Love Me'
  5. 'Sweetest Song'
  6. 'Kind Of... Sometimes... Maybe'
  7. 'Want Your Feeling'
  8. 'Pieces'
  9. 'Keep On Lying'
  10. 'Champagne Kisses'
  11. 'Desire'

+ Deluxe Version:

  1. All On You
  2. Share It All
  3. The Way We Are
  4. Midnight Caller

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie "a dat glasul" proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize.

Jessie Ware - "Pieces" - AUDIO

Trending