Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Jack White a dezvăluit numele noului claviaturist, ce îl va însoți pe 9 noiembrie la București

Noul claviaturist al lui Jack White este Dean Fertita, un muzician talentat, cunoscut pentru evoluția sa alături de Queens of the Stone Age. Acesta îl înlocuiește pe Ikey Owens, ce s-a stins din viață în urmă cu 2 săptămâni. Turneul european al lui Jack White are oprire la București pe 9 noiembrie, primul concert al artistului în România urmând a se desfășura la Pavilionul Central Romexpo.

Publicat

pe

Dean Fertita
Dean Fertita

Jack White s-a dovedit încă o dată a fi un artist complet, care își respectă întotdeauna publicul. După tragica moarte a claviaturistului Ikey Owens, găsit fără suflare în camera de hotel în urmă cu două săptămâni, Jack White a refuzat să facă orice fel de compromis care ar putea să diminueze experiența live a show-urilor sale prin folosirea înregistrărilor.

Într-un timp extraordinar de scurt, artistul reușește să își continuie turneul alături de Dean Fertita, un muzician talentat, cunoscut pentru evoluția sa alături de trupe mari precum Queens of the Stone Age, nominalizați de trei ori la Premiile Grammy pentru Best Hard Rock Performance, Best Rock Performance și Best Rock Album. Nu este pentru prima oară când Jack colaborează cu Fertita. Acesta a făcut parte, cu câțiva ani în urmă, din supergrupul fondat de Jack White și Brendan Benson numit The Ranconteurs.

Jack White live in Detroit Ft. Alison Mosshart and Dean Fertita

Cu un renume câștigat atât în perioada The White Stripes, cât și ca artist solo, nonconformistul Jack White s-a remarcat atât pe partea de compoziție, cât și pe cea de interpretare. Revista Rolling Stone l-a plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor, muzicianul fiind fără îndoială un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues.

Anul acesta, Jack White va ajunge pentru prima oară în România. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc pe 9 noiembrie 2014 în Pavilionul Central de la Romexpo, București. Pentru acest concert este disponibil un număr limitat de bilete.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 9 noiembrie 2014

Jack White

Loc
Romexpo
Comentează

Trending