Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

INNA este "Fata din rândul trei" - AUDIO

De ziua ei, INNA a lansat piesa "Fata din rândul trei". Melodia a fost scrisă special pentru ea de băieții de la The Farmers. Ei au mai colaborat cu INNA pentru piesa "Spre mare", dar și cu Antonia pentru “Jameia” și “Hurricane”. Melodia va beneficia în curând de un videoclip.
Inna (2014)

Inna (2014)

INNA obișnuiește să își surprindă fanii de ziua ei. Anul trecut, cântăreața a lansat single-ul și videoclipul "In Your Eyes", colaborarea cu Yandel - care a ajuns la 59 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2014, "Fata din rândul trei" îi oferă ocazia să-și prezinte povestea în fața fanilor, să le-o cânte acelora care au nevoie de o motivație pentru îndeplinirea visurile, atunci când par imposibil de neatins.

În perioada următoare, INNA urmează să concerteze în Rusia și Polonia. Va intra și în studio, pregătind piese noi, pe lângă cele incluse pe EP-ul “Summer Days”.

Ascultă INNA - Fata din rândul trei

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Pwv0TiK4SPc&w=600]

În scurt timp, INNA va lansa și videoclipul acestei piese. Materialul a fost deja filmat de Bogdan Daragiu, care a mai lucrat pentru "Spre mare" (INNA), "Rock the Roof Venice Beach" (INNA), "Kiss You" (Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono), "Fie ce-o fi" (Dara cu INNA, Antonia și Carla’s Dreams). Vă prezentăm un teaser pentru clipul INNA - "Fata din rândul trei".

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=iPD51yyIKfI&w=600]

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia va cânta în deschiderea concertului Indila de la București

Delia Matache va deschide primul concert Indila în România. Artista a fost desemnată oficial de managementul care se ocupă de...

Închide