Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Inna și Dan Bittman – "Să nu-mi iei niciodată dragostea" - LIVE VIDEO

Prezentă în platoul Europa FM, Inna și-a îndeplinit o dorință mai veche: aceea de a cânta împreună cu Dan Bittman. Cei doi au interpretat live o strofă și un refren al îndrăgitei balade "Să nu-mi iei niciodată dragostea". Momentul primului duet al Innei cu Dan Bittman poate fi urmărit în articol.
Inna și Dan Bittman cântând împreună ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”

Inna și Dan Bittman cântând împreună ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”

Venită săptămâna aceasta în România pentru a promova cel mai recent single, “Fata din rândul trei”, Inna a ajuns în platoul Europa FM alături de Dara, Antonia și Carla’s Dreams. În cadrul emisiunii, au fost interpretate, astfel, atât piesa lansată de Inna chiar de ziua ei, cât și single-ul “Fie ce-o fi”, ce a marcat prima colaborare a artistei cu Antonia.

Cu ocazia acestei vizite, Inna și-a îndeplinit și o dorință mai veche, exprimată la prima sa cântare în Garajul Europa FM.

"Prima dată când ai venit la Europa FM, ai venit în Garajul Europa FM. (..) Țin minte că atunci când ai venit ai vrut să cânți cu cineva și ne-am gândit prea târziu. Mai știi de cine ai vorbit atunci? ", a întrebat George Zafiu. "Să știi că memoria nu mă înșeală. Ai spus Dan Bittman"

"Exactly!", a confirmat Inna, o secundă mai târziu Dan Bittman apărând pe una dintre canapele.

Cei doi au hotărât să cânte împreună ”o bucată de piesă” din repertoriul Holograf, "Să nu-mi iei niciodată dragostea". Momentul poate fi urmărit mai jos.

Inna și Dan Bittman - "Să nu-mi iei niciodată dragostea" - LIVE VIDEO

În cadrul emisiunii de la Europa FM a fost interpretată și o piesă nouă, recent lansată de Carla’s Dreams. Noul single al grupului din Republica Moldova se numește ”Rachete”. Trupa este deja cunoscută publicului din România, anul trecut lansând alături de Inna piesa “P.O.H.U.I.” și alături de Loredana melodia “Lumea ta”.

Carla's Dreams - ”Rachete”

Citește mai multe despre AntoniaCarla's DreamsDan BittmanDaraInna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Doddy și Adeline retrăiesc amintiri - "Îți va fi dor" - AUDIO

"Îți va fi dor" este noul single lansat de Doddy și Adeline și produs de Dorian Oswin în studioul Mango...

Închide