Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

FOTO: Iulia Vântur apare în primul videoclip al lui Dima Trofim, "Cerșesc iubire"

Dima Trofim, fost membru al trupei LaLa Band, a filmat alături de Iulia Vântur primul videoclip din cariera solo. Piesa promovată se numește "Cerșesc iubire" și a fost compusă de Radu Sîrbu & Sianna și produsă de Rassada Music.
Dima Trofim și Iulia Vântur la filmările videoclipului ”Cerșesc iubire”

Dima Trofim și Iulia Vântur la filmările videoclipului ”Cerșesc iubire”

Filmările pentru videoclipul piesei "Cerșesc iubire" au avut loc în incinta Press House Ballroom, iar regia a fost semnată de Mariana Marinescu și Ana Sîrbu, alături de directorul de imagine Maxim Chisnicean.

Invitata specială și cea care a jucat rolul femeii fatale în această poveste a fost Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare. Într-o rochie roșie semnată Cristina Săvulescu, Iulia și-a intrat rapid în rol, ispitindu-l și seducându-l pe interpret.

"Deși am destulă experiență în ceea ce privește filmările, în ziua respectivă am trecut prin tot felul de stări. Știind că trebuie să dau totul și că toți acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emoții... atât pozitive, constructive, cât și unele total neînțelese, mai ales când filmam alături de Iulia. Este o femeie superbă și e foarte greu să te mai concentrezi la ceva în afară de ea. De fapt, acesta a fost rolul meu: să mă las sedus, cucerit, dominat de ea. Va fi o poveste cu multă nebunie, pasiune și chimie și abia aștept să mă văd în postura de bărbat sedus", a explicat Dima Trofim.

"Am acceptat invitația de a apărea în videoclipul piesei ‘Cersesc iubire’, alături de Dima, pentru că mi-au plăcut piesa, scenariul și echipa cu care am lucrat. În plus, Dima este extrem de talentat, aveam toată încrederea că va ieși un proiect de calitate. A fost o experiență foarte frumoasă și abia aștept să-l vedeți pe Dima cerșind iubire de la mine", a spus Iulia Vântur.

De ținutele Iuliei Vântur s-a ocupat Cristina Savulescu, iar de imaginea lui Dima Trofim au fost responsabili cei de la Holy Fashion.

Poze cu Iulia Vântur și Dima Trofim la filmările clipului "Cerșesc iubire"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Dima Trofim
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică își premiază fanii în cadrul campaniei "13 cu noroc"

Ștefan Bănică lansează campania "13 cu noroc", ce marchează împlinirea a 13 ani de concerte de Crăciun. Cei care se...

Închide