Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Eluveitie revine la București în februarie 2015

Formația elvețiană Eluveitie revine la București pe 16 februarie 2015. Concertul va avea loc în Colectiv Club, făcând parte din turneul Origins 2015. Alături de Eluveitie, pe scenă vor urca alte câteva formații, ce vor fi anunțate în curând. Evenimentul este organizat de Promusic Events și Maximum Rock.

Publicat

pe

Eluveitie
Eluveitie

Eluveitie a luat naștere în anul 2002, din inițiativa solistului Chrigel Glanzmann, care, după succesul proiectului său de studio, a întemeiat o formație în toată regula, ce s-a remarcat de la început prin genul unic abordat - o combinație între folk-metal, melodeath, Celtic și pagan metal.

Numiți pionierii noului val de folk-metal, trupeții din Eluveitie au cucerit rapid topurile internaționale și au devenit un nume de referință. La faima proiectului a contribuit originalitatea conceptului din spatele formației care, pe lângă sonoritățile deosebite, utilizează versuri în vechea limbă galică, acum disparută.

Până acum, Eluveitie a lansat 6 albume, care s-au bucurat de o recepție exceptională atât din partea fanilor, cât și din partea criticilor de specialitate. Cel mai recent disc apărut este "Origins" (1 august 2014), considerat unul dintre cele mai bune materiale ale elvetienilor.

ELUVEITIE - The Call Of The Mountains

Pe data de 16 februarie 2014, Eluveitie poposeste din nou la București. Formația este încântată că are ocazia să revină în România, după ce, vara trecută, a cântat în cadrul festivalului Artmania, iar în martie 2013 a susținut un concert alături de Sabaton, în capitală, sub egida Promusic Events.

"Suntem foarte bucuroși că ne reîntoarcem în România! Iubim fanii români deoarece ne primesc mereu cu brațele deschise. Promitem că show-ul de la București, din februarie, va fi unul de excepție!", au declarat membrii formației.

Bilete concert Eluveitie la București în 2015:

Pentru acest eveniment se pun în vanzare un număr limitat de bilete, 500 bucăți, ce pot fi achizitionate prin PayPal, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) și online:

  • 50 Ron / 11.5 Euro - primele 100 de bucăți, cu plata exclusiv prin PayPal. Acestea participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie! - Disponibile
  • 60 Ron - următoarele bilete, până la data de 15.02.2015 - Disponibile
  • 70 Ron - la intrare, în masura în care acestea mai sunt disponibile - Indisponibile momentan

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 16 februarie 2015

Eluveitie

Loc
Colectiv

Trending