Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou David Guetta feat. Sam Martin - "Dangerous" - AUDIO

DJ-ul francez David Guetta a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul său album, ”Listen”. Piesa promovată se numește "Dangerous" și este lansată în colaborare cu Sam Martin.

Publicat

pe

David Guetta
David Guetta

David Guetta a finalizat înregistrările celui de-al 6-lea album de studio. Materialul se numește ”Listen” și include colaborări cu Sam Martin și Emeli Sande, lansarea fiind programată pentru data de 24 noiembrie 2014.

Noul single extras de pe acest album se numește ”Dangerous” și beneficiază de vocea lui Sam Martin. Acesta este cel de-al doilea extras de pe disc, după ”Lovers on the Sun”, piesă aflată în lista hiturilor verii 2014.

David Guetta feat. Sam Martin - "Dangerous" - AUDIO

În toamna anului trecut, David Guetta și artistul american Mikky Ekko, ce a colaborarat cu Rihanna pentru piesa "Stay", s-au implicat într-o campanie umanitară lansată de United Nations Foundation. Imnul proiectului "The World Needs More" a fost piesa "One Voice", compusă cu scopul de a atrage atenția publicului asupra unor probleme existente și de a strânge fonduri pentru cei care nu au o situație financiară foarte bună.

"Muzica are un impact foarte mare asupra oamenilor și are forța necesară de a-i aduce laolaltă, de a-i uni. Împreună ne putem folosi vocile pentru a aduce o schimbare în bine oamenilor nevoiași din întreaga lume. Sunt extrem de onorat să fac parte din această campanie. Dacă putem îmbunătăți situația actuală doar spunând care sunt lucrurile de care lumea are nevoie și putem strânge bani pentru a-i ajuta pe cei de la UN doar realizând un video, atunci wow. Chestia asta mi se pare incredibilă", a declarat David Guetta. 

David Guetta a câștigat două premii Grammy și a vândut de-a lungul anilor peste 15 milioane de single-uri în întreaga lume. În 2011 a fost votat cel mai bun DJ în DJ Mag Top 100 DJs. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: "When Love Takes Over" (featuring Kelly Rowland), "Gettin' Over You" (featuring Chris Willis, Fergie & LMFAO), "Love Don't Let Me Go", "People Come People Go" și "Give Me Something".

Comentează

Trending