Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

David Bowie a lansat un single nou, "Sue (Or In A Season Of Crime)" - AUDIO

Pentru David Bowie, "Nothing Has Changed", muzica fiind în continuare prima și marea sa pasiune. Albumul de hituri pregătit pentru luna noiembrie este prefațat de noul single "Sue (Or In A Season Of Crime)", o piesă cu influențe puternice de jazz, înregistrată alături de Maria Schneider Orchestra. Melodia poate fi ascultată în articol.
David Bowie

David Bowie (foto: Jimmy King)

David Bowie rememorează momentele de vârf ale carierei sale printr-un album de colecție. "Nothing Has Changed" este noul material al artistului în vârstă de 67 de ani, ce trece în revistă piesele cu o semnificație aparte, selecția cuprinzând compoziții lansate din 1964 până în prezent. Albumul, ce va fi disponibil începând cu data de 17 noiembrie 2014, este alcătuit din 3 părți înregistrate pe CD-uri diferite, fiecare reprezentând o etapă din cariera muzicianului.

Pentru "Nothing Has Changed", David a înregistrat o piesă nouă, intitulată "Sue (Or In A Season Of Crime)". Melodia produsă de vechiul prieten și colaborator Tony Visconti a fost înregistrată alături de Maria Schneider Orchestra din New York. Cunoscătorii vor recunoaște în interpretarea lui Bowie influența lui Scott Walker, despre care veteranul spune că ”a fost idolul său încă de când era copil”.

"Sue (Or In A Season Of Crime)" a avut premiera la BBC Radio 6, în cadrul emisiunii lui Guy Garvey.

David Bowie - "Sue (Or In A Season Of Crime)"  - AUDIO

Cu un premiu pentru Outstanding Contribution câștigat la Brit Awards în 1996 și peste 140 de milioane de albume vândute la nivel internațional, David Bowie demonstrează că statutul de artist consacrat și emblemă a muzicii rock nu sunt motive care să-l determine a se pensiona. Artistul britanic este în continuare activ din punct de vedere creativ, anul trecut luând prin surprindere întreaga industrie prin lansarea albumului "The Next Day", al 24-lea din carieră. Discul a fost nominalizat la Premiile Grammy 2014 în categoria Best Rock Albums, debutând pe prima poziție în topurile din UK, SUA, Belgia, Germania.

Citește mai multe despre David Bowie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Calvin Harris & R3hab - "Burnin'" - AUDIO

Calvin Harris a dezvăluit un nou single de pe albumul ”Motion”. Piesa se numește ”Burnin'” și este lansată în colaborare...

Închide