Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

David Bowie a lansat un single nou, "Sue (Or In A Season Of Crime)" - AUDIO

Pentru David Bowie, "Nothing Has Changed", muzica fiind în continuare prima și marea sa pasiune. Albumul de hituri pregătit pentru luna noiembrie este prefațat de noul single "Sue (Or In A Season Of Crime)", o piesă cu influențe puternice de jazz, înregistrată alături de Maria Schneider Orchestra. Melodia poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

David Bowie
David Bowie │ FOTO: Jimmy King

David Bowie rememorează momentele de vârf ale carierei sale printr-un album de colecție. "Nothing Has Changed" este noul material al artistului în vârstă de 67 de ani, ce trece în revistă piesele cu o semnificație aparte, selecția cuprinzând compoziții lansate din 1964 până în prezent. Albumul, ce va fi disponibil începând cu data de 17 noiembrie 2014, este alcătuit din 3 părți înregistrate pe CD-uri diferite, fiecare reprezentând o etapă din cariera muzicianului.

Pentru "Nothing Has Changed", David a înregistrat o piesă nouă, intitulată "Sue (Or In A Season Of Crime)". Melodia produsă de vechiul prieten și colaborator Tony Visconti a fost înregistrată alături de Maria Schneider Orchestra din New York. Cunoscătorii vor recunoaște în interpretarea lui Bowie influența lui Scott Walker, despre care veteranul spune că ”a fost idolul său încă de când era copil”.

"Sue (Or In A Season Of Crime)" a avut premiera la BBC Radio 6, în cadrul emisiunii lui Guy Garvey.

David Bowie - "Sue (Or In A Season Of Crime)"  - AUDIO

Cu un premiu pentru Outstanding Contribution câștigat la Brit Awards în 1996 și peste 140 de milioane de albume vândute la nivel internațional, David Bowie demonstrează că statutul de artist consacrat și emblemă a muzicii rock nu sunt motive care să-l determine a se pensiona. Artistul britanic este în continuare activ din punct de vedere creativ, anul trecut luând prin surprindere întreaga industrie prin lansarea albumului "The Next Day", al 24-lea din carieră. Discul a fost nominalizat la Premiile Grammy 2014 în categoria Best Rock Albums, debutând pe prima poziție în topurile din UK, SUA, Belgia, Germania.

Trending