Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

David Bowie a lansat un single nou, "Sue (Or In A Season Of Crime)" - AUDIO

Pentru David Bowie, "Nothing Has Changed", muzica fiind în continuare prima și marea sa pasiune. Albumul de hituri pregătit pentru luna noiembrie este prefațat de noul single "Sue (Or In A Season Of Crime)", o piesă cu influențe puternice de jazz, înregistrată alături de Maria Schneider Orchestra. Melodia poate fi ascultată în articol.
David Bowie

David Bowie │ FOTO: Jimmy King

David Bowie rememorează momentele de vârf ale carierei sale printr-un album de colecție. "Nothing Has Changed" este noul material al artistului în vârstă de 67 de ani, ce trece în revistă piesele cu o semnificație aparte, selecția cuprinzând compoziții lansate din 1964 până în prezent. Albumul, ce va fi disponibil începând cu data de 17 noiembrie 2014, este alcătuit din 3 părți înregistrate pe CD-uri diferite, fiecare reprezentând o etapă din cariera muzicianului.

Pentru "Nothing Has Changed", David a înregistrat o piesă nouă, intitulată "Sue (Or In A Season Of Crime)". Melodia produsă de vechiul prieten și colaborator Tony Visconti a fost înregistrată alături de Maria Schneider Orchestra din New York. Cunoscătorii vor recunoaște în interpretarea lui Bowie influența lui Scott Walker, despre care veteranul spune că ”a fost idolul său încă de când era copil”.

"Sue (Or In A Season Of Crime)" a avut premiera la BBC Radio 6, în cadrul emisiunii lui Guy Garvey.

David Bowie - "Sue (Or In A Season Of Crime)"  - AUDIO

Cu un premiu pentru Outstanding Contribution câștigat la Brit Awards în 1996 și peste 140 de milioane de albume vândute la nivel internațional, David Bowie demonstrează că statutul de artist consacrat și emblemă a muzicii rock nu sunt motive care să-l determine a se pensiona. Artistul britanic este în continuare activ din punct de vedere creativ, anul trecut luând prin surprindere întreaga industrie prin lansarea albumului "The Next Day", al 24-lea din carieră. Discul a fost nominalizat la Premiile Grammy 2014 în categoria Best Rock Albums, debutând pe prima poziție în topurile din UK, SUA, Belgia, Germania.

Citește mai multe despre David Bowie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Calvin Harris & R3hab - "Burnin'" - AUDIO

Calvin Harris a dezvăluit un nou single de pe albumul ”Motion”. Piesa se numește ”Burnin'” și este lansată în colaborare...

Închide