Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Concertul Thomas Anders (Ex-Modern Talking), reprogramat în ianuarie 2015

Anunțat inițial pentru data de 1 Noiembrie 2014, concertul Thomas Anders (Ex-Modern Talking) a fost reprogramat pentru 24 Ianuarie 2015. Modificarea survine ca urmare a alegerilor prezidențiale ce vor avea loc a doua zi, au indicat organizatorii.
Thomas Anders

Thomas Anders

”Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number“, „Brother Louie“ și multe alte hituri vor putea fi ascultate live pe 24 ianuarie 2015, noua dată a concertului comunicată de organizatori. Show-ul de la Sala Palatului va marca cea de-a doua vizită la București a lui Thomas Anders, după cea din 2010.

Cântărețul, compozitorul și producătorul Thomas Anders, pe numele său real Bernd Weidung, s-a născut pe 1 martie 1963 la Koblenz în Germania. Anders a făcut parte din celebrul duo german Modern Talking, cu care a cucerit topurile internaționale. Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania și a avut nenumărate single-uri ce au ajuns în top cinci în multe țări, influențând major istoria muzicii de după anii ‘80. Trupa a vândut peste 75 de milioane de albume în numai trei ani.

Thomas Anders - You're My Heart, You're My Soul (2013)

The Gentelman of Music” este singurul star internațional care a concertat cu casa închisă de 11 ori la Palatul Kremlin din Moscova - echivalentul rusesc al Royal Albert Hall. Creativitatea sa artistică, atât de apreciată, i-a adus o multitudine de premii, inclusiv “Golden Europa“, “Camera de Aur“, “World Music Award”.

Thomas Anders va concerta la Sala Palatului din București pe data de 24 ianuarie 2015 . Evenimentul este organizat de Project Events.

Bilete concert Thomas Anders pe 24 ianuarie 2015:

Biletele pentru concertul Thomas Anders au prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei și sunt disponibile în rețeaua Eventim.

  • Categoria VIP: 300 Ron
  • Categoria I: 250 Ron
  • Categoria II: 200 Ron
  • Categoria III: 150 Ron
  • Categoria IV: 100 Ron

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Thomas Anders
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Stan promovează artiștii români

Alexandra Stan promovează românii creativi și creațiile lor. Artista a creat hastag-ul #IsupportRomanianArtists prin care își dorește să aducă artiștii...

Închide