Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Thomas Anders (Ex-Modern Talking), reprogramat în ianuarie 2015

Anunțat inițial pentru data de 1 Noiembrie 2014, concertul Thomas Anders (Ex-Modern Talking) a fost reprogramat pentru 24 Ianuarie 2015. Modificarea survine ca urmare a alegerilor prezidențiale ce vor avea loc a doua zi, au indicat organizatorii.

Publicat

pe

Thomas Anders
Thomas Anders

”Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number“, „Brother Louie“ și multe alte hituri vor putea fi ascultate live pe 24 ianuarie 2015, noua dată a concertului comunicată de organizatori. Show-ul de la Sala Palatului va marca cea de-a doua vizită la București a lui Thomas Anders, după cea din 2010.

Cântărețul, compozitorul și producătorul Thomas Anders, pe numele său real Bernd Weidung, s-a născut pe 1 martie 1963 la Koblenz în Germania. Anders a făcut parte din celebrul duo german Modern Talking, cu care a cucerit topurile internaționale. Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania și a avut nenumărate single-uri ce au ajuns în top cinci în multe țări, influențând major istoria muzicii de după anii ‘80. Trupa a vândut peste 75 de milioane de albume în numai trei ani.

Thomas Anders - You're My Heart, You're My Soul (2013)

The Gentelman of Music” este singurul star internațional care a concertat cu casa închisă de 11 ori la Palatul Kremlin din Moscova - echivalentul rusesc al Royal Albert Hall. Creativitatea sa artistică, atât de apreciată, i-a adus o multitudine de premii, inclusiv “Golden Europa“, “Camera de Aur“, “World Music Award”.

Thomas Anders va concerta la Sala Palatului din București pe data de 24 ianuarie 2015 . Evenimentul este organizat de Project Events.

Bilete concert Thomas Anders pe 24 ianuarie 2015:

Biletele pentru concertul Thomas Anders au prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei și sunt disponibile în rețeaua Eventim.

  • Categoria VIP: 300 Ron
  • Categoria I: 250 Ron
  • Categoria II: 200 Ron
  • Categoria III: 150 Ron
  • Categoria IV: 100 Ron
Comentează

Trending