Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Avicii feat. Robbie Williams - "The Days" - LYRIC VIDEO

Avicii a colaborat cu Robbie Williams pentru noul single "The Days". Piesa, promovată printr-un lyric video, va fi inclusă pe următorul disc al producătorului suedez.

Publicat

pe

Avicii - The Days (Lyric Video)
Avicii - The Days (Lyric Video)

"The Days" este noul single Avicii, inclus pe coloana sonoră a campaniei publicitare Denim & Supply by Ralph Lauren. Piesa poate fi achiziționată de pe iTunes la prețuol de 0.99 euro.

"Această piesă nouă are ca sursă de inspirație zilele petrecute alături de prietenii și fanii mei. Melodia vorbește despre cele mai frumoase zile pe care le-am trăit - ne reamintește de vară, vacanță și iubire. " - Avicii

Pentru acest single, DJ-ul suedez a colaborat cu Robbie Williams, artistul britanic asigurând partea vocală a compoziției. Colaborarea este extrasă de pe noul album Avicii, intitulat "Stories" și programat pentru lansare în 2015.

Noul album Avicii va avea un sound electro-dance cu un twist de rock alternativ, punk și metal. Cum vor fi încorporate toate aceste genuri muzicale nu se știe încă, însă fuziunea va stârni cu siguranță curiozitatea multora. Pe această alăturare atipică de stiluri mizează probabil și producătorul suedez, devenit cunoscut la nivel internațional prin intermediul unor colaborări inspirate cu Aloe Blacc ("Wake Me Up!") și Salem Al Fakir ("Hey Brother").

Pentru cel de-al doilea disc din carieră, Avicii i-a cooptat pe Chris MartinSerj Tankian, Jon Bon Jovi și Billie Joe Armstrong. Producătorul are deja în lucru în jur de 70 de piese.

"Noul disc va fi orientat spre piese puternice. 'True' (albumul de debut) a fost o primă încercare, o împachetare a muzicii electronice în formatul unor piese." - Avicii

Avicii - "The Days" - LYRIC VIDEO

Artistul suedez Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul "Levels" (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile "Wake Me Up!", "Hey Brother" și "Addicted to You".

Trending