Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Juriul X Factor 2020X Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Andra câștigă Best Romanian Act în cadrul MTV EMA 2014

Andra a fost votată Best Romanian Act 2014 în cadrul MTV EMA 2014 și va reprezenta România în cea de-a doua rundă a cursei pentru trofeul Worldwide Act.
Andra (2014)

Andra (2014) (foto: Bogdan Moldovan)

Pe 23 octombrie, Andra a fost desemnată câștigătoarea Best Romanian Act 2014 și va reprezenta țara noastră în cursa pentru trofeul Worldwide Act din cadrul MTV EMA 2014. Reușita ei s-a bazat pe voturile fanilor, Andra trecând într-o nouă etapă, în categoria Europe East . Va concura cu artiști din Israel (TripL și Meital De Razon), Polonia (Dawid Kwiatkowski), Rusia (Nyusha) și Adria - regiunea fostelor țări iugoslave (grupul rock Van Gogh), țintind etapa finală: Worldwide Act.

Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru mine, pentru ca ma sustineti, pentru ca ma votati si pentru ca imi aratati dragostea voastra in fiecare zi! Multumesc pentru voturile zilnice pe care mi le acordati la categoria Europe East! Numai cu ajutorul vostru pot castiga. Va pup si va iubesc!”, le-a transmis Andra fanilor sai.

În perioada 23 octombrie (12:00 AM) - 29 octombrie (11:59 PM), Andra va putea fi votată de fani, având astfel șansa de a ajunge direct la show-ul din Glasgow de pe 9 noiembrie. Voturile se înregistrează la adresa: http://ro.mtvema.com/voteaza#cat=europe-east

Andra se bucură de o susținere masivă din partea fanilor săi. Cu prilejul galei Media Music Awards 2014, cântăreața a câștigat "Fans Like Award". Cel mai recent videoclip al Andrei este un featuring cu Liviu Teodorescu - “Așa e dragostea”.

Citește mai multe despre Andra
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus ne prezintă amănunte din backstage prin "Pale Hands" - VIDEO

Grimus ne încântă din nou cu cel mai recent videoclip, de această dată la melodia "Pale Hands", inclusă pe cel...

Închide