Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Alexandra Stan promovează artiștii români

Alexandra Stan promovează românii creativi și creațiile lor. Artista a creat hastag-ul #IsupportRomanianArtists prin care își dorește să aducă artiștii români în atenția prietenilor virtuali și nu numai, indiferent de domeniul în care aceștia s-au făcut remarcați.
Alexandra Stan / Designer: Demeter Evelin

Alexandra Stan / Designer: Demeter Evelin

Artista a publicat în rețelele de socializare fotografii în care a îmbrăcat creațiile unor designeri români, precum Răzvan Firea sau Mădălina Dorobanțu. Imaginile au fost însoțite atât de hastag-ul #IsupportRomanianArtists, cât și de mesaje prin care își arată aprecierea față artiștii din România.

“În perioada aceasta lucrez intens la următorul meu album și turneu. Și nu aș fi putut să fac aceste lucruri singură, este un proces de colaborare, așa că îmi dau seama cât de important este să fii susținut într-un proiect creativ. Vreau ca la rândul meu să susțin mai departe artiștii, indiferent de industria creativă din care ei fac parte.” - Alexandra Stan.

Alexandra nu se limitează la rețelele sociale atunci când vine vorba de promovarea României. În timpul turneului său în Japonia, la premiile Girls Award, artista și-a surprins plăcut fanii atunci când a purtat o creație semnată Georgiana Giuroiu și și-a vopsit părul în culorile drapelului. Mai mult, editorialul foto pentru o nouă ediție a albumului ei, "Unlocked", este realizat cu ținute semnate de designeri români.

Cel de-al doilea album al artistei a fost lansat pe 27 august în Japonia, și în doar câteva ore a reușit performanța de a ajunge pe primul loc în topul iTunes Dance Albums. "Unlocked" va fi lansat în curând și la nivel internațional, Alexandra Stan anunțând recent că noi melodii vor fi incluse în tracklistul discului.

Tracklist Alexandra Stan - "Unlocked" (versiunea lansată în Japonia)

 1. Little Lies
 2. Cherry Pop
 3. Dance
 4. Back to Light
 5. Give Me Your Everything
 6. Kiss Me Goodbye
 7. Digita
 8. Zoom Zoom
 9. Set Me Free (feat. Grano)
 10. Celebrate
 11. Happy
 12. Thanks for Leaving
 13. Holding Aces
 14. Dance (Grano Remix)
 15. Cherry Pop (Sonic-E & Woolhouse Remix)

Alexandra Stan - "Dance"

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Velosonics deschide show-ul The Boxer Rebellion într-un nou party Deck

Trupa Velosonics va cânta în deschiderea primului concert The Boxer Rebellion organizat în România. Evenimentul va avea loc pe 7...

Închide