Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Ascultă noul album 9.7 RICHTER - "Ground Zero" - AUDIO

Noul album 9.7 RICHTER, „Ground Zero”, poate fi ascultat gratuit timp de o săptămână. Cei care doresc să precomande discul, pot intra pe Getmusic.ro, CD-ul urmând să fie livrat la data lansării, pe 8 octombrie. Prețul este de 29.99 lei, cu transport inclus.
9.7 RICHTER

9.7 RICHTER

Noul album "Ground Zero" va fi lansat, sub egida Universal Music România, pe 8 octombrie 2014, în cadrul unui concert special ce va avea loc în clubul bucureștean The Silver Church. Doar la acest eveniment, albumul va fi disponibil la pretul promoțional de 19.99 lei.

9.7 RICHTER – „Ground Zero” – Tracklist:

 1. Ground Zero
 2. Run/hide/fail
 3. Sinner
 4. The Journey
 5. Devastator
 6. Sanctuary
 7. Help Me
 8. Survive
 9. Speed (Man And Machine)
 10. Nine Point Seven

Fiecare compoziție de pe noul album a avut un proces de creație în spate, la care fanii formației au acces prin intermediul a două mini-documentare "Making of Ground Zero".

„Making of Ground Zero” – Partea I:

„Making of Ground Zero” – Partea a II-a:

9.7 RICHTER abordează un heavy metal diversificat, cu sunetul adus la zi şi numeroase influenţe moderne. Trupa a susţinut numeroase apariţii live alături de artişti precum Trooper, Kempes, Rezident EX, Iris, Cargo, Magica sau Altar, deschizând concerte pentru legende ale muzicii metal internaţionale precum Tim "Ripper" Owens (ex-Judas Priest) şi Virus (UK) în turneele acestora din 2013 şi 2014.

Componenţă 9.7 RICHTER:

 • Cosmin Aioniţă - voce
 • Adrian "Sinner" Rus - chitară, backing vocals
 • Lucian "Trigger" Gruia - chitară
 • Marius Căliman - bass
 • Adrian Mihai - tobe

9.7 RICHTER - "Ground Zero" - AUDIO

Citește mai multe despre 9.7 Richter
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicki Minaj va prezenta gala MTV Europe Music Awards (EMA) 2014

Gazda galei MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 va fi Nicki Minaj. Evenimentul se va desfășura pe 9 noiembrie la...

Închide