Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Vocea României 2014, sezon 4 - Concurenții care au impresionat juriul în cea de-a 3-a emisiune

Cel de-al 4-lea sezon Vocea României a continuat pe 26 septembrie cu cel de-al 3-lea episod al emisiunii. Află cine sunt concurenții care au impresionat juriul la audițiile pe nevăzute și ce antrenori au avut cele mai iscusite discursuri. Lupta pentru formarea celei mai puternice echipe s-a dat între membrii noului juriu: Tudor Chirilă, Marius Moga, Smiley și Loredana.
Vocea României 2014

Vocea României 2014

Cei mai buni concurenți din cea de-a 3-a emisiune Vocea României 2014, sezon 4:

Vocea României 2014 a intrat pe făgașul competiției pentru cel mai bun concurent, membrii juriului făcând apel la orice tip de argumente pentru a-și forma cea mai puternică echipă . În cel de-al 3-lea episod al emisiunii, difuzat pe 26 septembrie, 9 concurenți au reușit să se califice în etapa următoare, o parte dintre ei fiind deja cunoscuți publicului larg.

Vocea României 2014 - Cel de-al 3-lea episod din sezonul 4

Vocea României 2014 - Cel de-al 3-lea episod din sezonul 4

1. Aliona Munteanu (Aliona Moon)

Aliona Munteanu are 25 de ani și a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2013. Nu își mai amintește exact când a început să cânte, dar știe cu certitudine că mama sa i-a insuflat această pasiune. ”Dacă aveam posibilități materiale mai mari, cu siguranță eram mai cunoscută”, a mărturisit Aliona înainte de audiții, fiind convinsă că promovarea este extrem de importantă pentru orice artist. Părinții au încurajat-o mereu să-și urmeze visul, făcând adeseori sacrificii pentru a-i asigura condițiile necesare unei cariere de succes. La Vocea României a interpretat ”Halo”, unul dintre hiturile lui Beyonce, impresionându-i pe Smiley și Marius Moga. ”Mamă, ce mi-a plăcut (...) Cred că am putea face lucruri senzaționale împreună”, a exclamat Smiley, propunându-i apoi o mulțime de proiecte ce ar putea să o ajute să avanseze în carieră. Marius Moga a fost ceva mai reținut în aprecieri, zâmbetul lui Smiley convingând-o pe Aliona să se alăture echipei lui.

2. Fabian Sasu (ex-Voodoo)

Pentru ca și telespectatorii să aibă parte de o experiență similară antrenorilor, ce ne îi pot vedea pe concurenți, Fabian Sasu a interpretat "No woman, no cry", a lui Bob Marley, de după o cortină. Timbrul artistului s-a mulat foarte bine pe ritmurile reggae, incitând curiozitatea antrenorilor Marius Moga, Tudor Chirilă și Smiley. "Aoleu! Ești nebun, e Bob Marley aici", a exclamat Marius Moga, primul care a tras cu ochiul după cortină. "E un Bob Marley mai tânăr", a continuat Moga, la insistențele colegilor de a-l descrie pe misteriosul concurent. În cele din urmă, cortina a fost ridicată, Fabian având ocazia de a se prezenta. Artistul s-a născut în România, tatăl lui fiind din Liberia. În prezent, acesta cântă muzică reggae cu trupa sa, acesta fiind stilul pe care îl simte cel mai aproape de inima lui. "Emisia ta pe piesa asta a fost mănușă", a apreciat Marius Moga, Smiley spunându-i că are o echipă extrem de variată, în care și-ar găsi cu siguranță locul. În cele din urmă, Fabian l-a ales ca antrenor pe Smiley.

3. Florentina Mihai

Are 22 de ani și este studentă la medicină dentară în anul 4. ”Bineînțeles că am ales această meserie pentru că îți asigură un viitor, dar muzica este prima dragoste și prima dragoste nu se uită niciodată. Medicina vindecă trupul, iar muzica vindecă sufletul”, a mărturisit Florentina înainte de a urca pe scenă.  Pentru audițiile pe nevăzute, tânăra artistă a ales o interpretare în stil reggae a melodiei "Set fire to the rain" (Adele) și a reușit să întoarcă 3 scaune. După un schimb acid de argumente între Moga și Chirilă, Florentina a dorit să fie ”pe barba ei” și l-a ales pe Marius.

4. Tiberiu Albu Gherasim

A început să cânte de la 4 ani, cel mai mare susținător al său fiind tatăl lui. La primele competiții la care a participat a cântat muzică populară, în timp gusturile sale diversificându-se. În prezent, Tiberiu cântă rock într-o trupă pe care a format-o în Timișoara. Colegii de formație spun despre el că este căpos, dar totodată un om cu mult bun simț și muncitor. ”Sper să pot să trăiesc din asta (muzică). Să fie acel lucru pe care să îl pot numi job”, a spus Tiberiu înainte de audiții. Tânărul în vârstă de 22 de ani a interpretat ”I love rock and roll”, făcându-i pe antrenori să cânte și să danseze pe parcursul întregii prestații. Cei 4 jurați s-au întors în ultima clipă, compensând pentru reacția întârziată printr-o luptă aprigă: prin argumente pop, rock și culinare. Deși Tudor Chirilă părea antrenorul perfect pentru genul muzical preferat de Tiberiu, acesta l-a ales în final pe Smiley, care l-a îndemnat să nu-și restrângă orizonturile.

5. Maria Constantin

Maria Constantin are 27 de ani și a fost olimpică pe țară la flaut. În prezent este studentă la Conservatorul din București, secția canto clasic. O altă pasiune a sa este modelingul, pozând o perioadă pentru o casă de modă din Târgu Jiu. Cea mai importantă sursă motivațională a sa este copilul ei de 4 ani, ce a rămas după divorț cu fostul soț. ”Atunci când cânt mă gândesc la el, că trebuie să reușesc pentru el”, a mărturisit Maria. Pentru audițiile de la Vocea României a ales o ținută în stil Marilyn Monroe, ce i-a fost sugerată de actualul partener de viață, Marcel. Pe partea muzicală nu a imitat-o însă pe Marilyn, ci a interpretat muzică populară, cu un twist personal. Cei 3 burlaci din juriu au oferit argumente care mai de care mai interesante, Maria alegând în final să meargă cu Marius Moga, antrenorul cu cel mai scurt și eficient discurs.

6. Vescu Angela

Are 20 de ani și este din Republica Moldova. Studiază la facultatea de actorie, este în București de 2 ani, reușind cu greu să se acomodeze cu lipsa prietenilor și a familiei. Consideră că ideea audițiilor pe nevăzute este un atu, având șansa de a se face remarcată doar prin vocea sa. Vrea să ajungă să aibă un nume important în industria muzicală pentru a-și putea asigura un viitor prosper și pentru a-și putea întemeia o familie. La audiții a interpretat impecabil o piesă dificilă, ”Caruso”, impresionând-o pe Loredana. Mă bucur că m-am întors. Ai o voce foarte sensibilă, i-a spus Lori, apreciind timbrul tinerei artiste.

7. Elena Javelea

O altă concurentă din Republica Moldova ce și-a încercat norocul la Vocea României a fost Elena Javelea. Tânăra în vârstă de 23 de ani și este studentă la Conservatorul din Chișinău. Atipic contextelor uzuale, Elena ar fi dorit să urmeze o carieră în economie, părinții fiind cei care au îndemnat-o să ia calea muzicii. ”Nu degeaba ai învățat 7 ani vioară și 3 ani cor”, i-au spus aceștia, fiind convinși că Elena are talentul necesar unei cariere în domeniul muzicii. Deși a avut câteva apariții la posturile de TV din Moldova și a fost comparată adeseori cu Angelina Jolie, nu a reușit să-și formeze încă un nume în această industrie. Elena crede că Vocea României ar putea fi rampa de lansare de care avea nevoie pentru a face un pas înainte, pentru audițiile pe nevăzute pregătind o interpretare senzuală a piesei ”You Can Leave Your Heat On”. Tudor Chirilă s-a întors chiar în prima parte a interpretării, fiind încântat să o primească în echipa lui.

8. Florian Rus

Are 25 de ani, nu are studii muzicale, dar își dorește să profeseze în acest domeniu. Are un spirit autodidact, învățând să cânte singur la pian și la chitară. ”Așa se vede talentul pur și nelucrat”, este de părere Florian, care a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, Mircea Rusu. Anul acesta, Florian participă pentru a 2-a oară la preselecții, la prima participare fiind respins. Pentru audițiile pe nevăzute a interpretat o melodie din repertoriul lui Bruno Mars, ”Locked Out of Heaven”. Pentru a-l atrage în echipele lor, au ținut discursuri Marius Moga și Smiley, Florian optând în final pentru Marius Moga.

9. Anca Elena Petcu

S-a lansat pe piață cu proiectul "Mamasita", ce a constat în realizarea a 3 videoclipuri pe parcursul a 3 ani. ”Pentru că am urmărit Vocea României, știu că există o anumită prejudecată. Ai clip, ai piesă, ai fost pe radio, ce cauți aici?”, a declarat Anca, considerând că această expunere o va dezavantaja în concurs. Cu toate acestea, Anca a venit la Vocea României în speranța că oamenii vor fi interesați să-i descopere o nouă latură artistică. Pentru audiții, Anca a pregătit o reinterpretare a hitului lui Michael Jackson, ”Dirty Diana”. ”Te doresc la mine în echipă”, i-a spus Tudor Chirilă, chiar dacă nu știa că Anca a avut câteva piese pe radio. Deși Loredana i-a propus o abordare de tip ”girl power”, Anca l-a ales ca antrenor pe Tudor Chirilă pentru că el a scris o carte care îi place foarte mult.

Echipe Vocea României 2014, sezon 4:

 • Tudor Chirilă: 
  • Oana Iulia Ferchiu
  • Ivana Farc
  • Ana Maria Andrei
  • Petra Acker
  • Elena Javelea
  • Anca Elena Petcu
 • Loredana
  • Florin Răduță
  • Iulia Băcilă
  • Valentin Uzun Ion
  • Lucian Colareza
  • Vescu Angela
 • Smiley:
  • Ana Maria Georgescu
  • Alin Gheorghisan
  • Eugen Mircea Graur
  • Vladimir Pocorschi
  • Gabriela Maria Simandi
  • Aliona Munteanu
  • Fabian Sasu
  • Tiberiu Albu Gherasim
 • Marius Moga:
  • Alexandru Bunghez
  • Marina Gregoriana Velle
  • Ioan Bigea
  • Alexandra Bărăceanu
  • Florentina Mihai
  • Maria Constantin

Următorul episod al audițiilor pe nevăzute de la Vocea României va fi difuzat vineri, 3 octombrie, de la 20:30.

Citește mai multe despre Aliona MoonLoredana GrozaMarius MogaSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
9.7 RICHTER a lansat "Nine Point Seven" - LYRIC VIDEO

9.7 Richter a lansat un nou videoclip cu versuri pentru piesa „Nine Point Seven”, extrasă de pe albumul „Ground Zero”....

Închide