Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

VIDEO: Vocea României 2014, sezon 4 - Audițiile concurenților din primele 2 emisiuni

Vocea României a revenit toamna aceasta cu cel de-al 4-lea sezon al emisiunii. Urmărește în articol audițiile pe nevăzute ale concurenților care au participat în primele 2 emisiuni, calificându-se în următoarea etapă. Componența echipelor a început deja să prindă contur, membrii noului juriu (Tudor Chirilă, Marius Moga, Smiley și Loredana) luptându-se în argumente pentru a duce în finală cea mai bună voce.
Vocea României 2014 -Sezon 4

Vocea României 2014 -Sezon 4

VIDEO: Audițiile concurenților din prima emisiune Vocea României 2014, sezon 4

Vocea României a debutat la Pro TV cu un nou sezon pe 16 septembrie 2014, cu câteva zile înainte de data anunțată inițial. Episodul surpriză a fost difuzat marți, de la 20:30, pe același interval orar cu o altă emisiune de talente, Next Star, de la Antena 1. În prima emisiune din sezonul 4, lupta pentru cea mai bună voce s-a concluzionat prin intrarea în competiție a 8 concurenți.

Concurenți Vocea României 2014 - Prima emisiune din sezonul 4

Concurenți Vocea României 2014 - Prima emisiune din sezonul 4

1. Oana Iulia Ferchiu

Oana Iulia Ferchiu i-a captivat pe antrenorii de la Vocea României printr-o interpretare ireproșabilă, fiind unul dintre cei mai curtați concurenți ai primei emisiuni. Tânăra, a cărei voce a fost comparată cu cea a lui Adele, a învățat la Liceul de Artă din Satu Mare, în prezent fiind studentă la Drept. A studiat pianul 8 ani, genurile muzicale preferate fiind jazz-ul, funk-ul, blues-ul și soul-ul.

2. Ana Maria Georgescu

Ochii tăi” a fost piesa cu care Ana Maria a ajuns pentru prima oară în atenția publicului. Când melodia aceasta îi aducea locul întâi la festivalul de muzică Mamaia 2001, Ana avea doar 14 ani. De atunci, artista a lansat 4 albume solo și 5 videoclipuri, care nu au beneficiat însă de expunerea necesară pentru a-i asigura o carieră în muzică. La 27 de ani, Ana Maria Georgescu are finalizate studiile la Facultatea de Drept si Facultatea de Teatru si Film și este pregătită să revină pe scenă.

3. Florin Raduță

Florin Raduță lucrează ca ospătar în Anglia. A vrut inițial să se înscrie la The Voice UK, însă o experiență neplăcută l-a determinat să renunțe la idee. A revenit în țară special pentru a participa la Vocea României. Câștigarea acestui concurs l-ar putea ajuta să depășească pragul neajunsurilor financiare.

4. Ilinca Băcilă

Ilinca Băcilă are muzica în sânge: tatăl ei este profesor de canto iar mama cântă în orchestra filarmonică. Tânăra în vârstă de 16 ani are deja în palmares numeroase premii la concursuri muzicale, printre acestea numărându-se și trofeul la Mamaia Copiilor. Ilinca cochetează ocazional și cu actoria, jucând pe scenele teatrelor locale.

5. Alin Gheorghisan

Deși actoria a fost prima lui pasiune, muzica a fost cea care l-a adus în atenția publicului, prin colaborări cu nume precum BUG Mafia și Ozana Barabancea.  Pentru o perioadă, a lucrat într-un parc de distracții în America, întorcându-se în țară pentru a-și continua studiile în teatru. În 2006 a câștigat premiul pentru Cel Mai Bun Actor, în prezent fiind profesor la Facultatea de Teatru.

6. Alexandru Bunghez

Alexandru Bunghez are 20 de ani, știe să cânte la chitară și pian și este student la Facultatea de Muzică din București. Pentru a adăuga noi instrumente în colecția sa, Alexandru este dispus să facă orice sacrificii. Tânărul artist participă pentru a doua oară la Vocea României, anul trecut nereușind să întoarcă niciun scaun.

7. Mariana Gregoriana Velle

Mariana a cântat pe yacht-ul lui Mike Tyson, atunci cand acesta a venit în România. S-a bucurat de succes în urma colaborării cu un producător muzical de renume, însă cariera sa a luat o turnură neprevăzută. Un grav accident de mașină a cauzat întreruperea programului de concerte, tânăra fiind nevoită să stea în spital o perioadă îndelungată de timp.

8. Ioan Bigea

Ioan Bigea și-a dorit de mic o carieră în muzică. În copilărie a studiat pianul, a luat lecții de canto și a cântat în corul bisericii. În prezent, artistul iubește muzica rock, fana lui cea mai înfocată fiind sora lui mai mică.

VIDEO: Audițiile concurenților din cea de-a doua emisiune Vocea României 2014, sezon 4

Cel de-al doilea episod al audițiilor pe nevăzute de la Vocea României a fost difuzat vineri, 19 septembrie. Tudor Chirilă, noul antrenor din juriul sezonului 4, a luptat cot la cot cu Smiley, Marius Moga și Loredana, acomodându-se deja cu formatul emisiunii. În final, 9 concurenți au trecut în etapa următoare.

Concurenți Vocea României 2014 - Cea de-a doua emisiune din sezonul 4

Concurenți Vocea României 2014 - Cea de-a doua emisiune din sezonul 4

1. Ivana Farc

Ivana Farc i-a făcut pe antrenori să ridice sprâncenele, stimulându-le curiozitatea de a cunoaște interpreta care a reușit să pună în valoare piesa "Raggamuffin" de la Selah Sue.  Juriul i-a apreciat atât calitățile vocale, cât și personalitatea. În final, artista l-a ales ca antrenor pe Tudor Chirilă.

2. Eugen Mircea Graur

Eugen Graur a întors toate scaunele, demonstrând că pasiunea și talentul pot compensa pentru lipsa unor studii în domeniu. În prezent, Eugen este polițist, însă își dorește o carieră în muzică. În cadrul emisiunii a interpretat ”Roxanne” de la The Police.

3. Alexandra Bărăceanu

"Ia-ți ochii de la Moga", i-a spus Tudor Chirilă după momentul audiției pe nevăzute. Alexandra a știut însă de la bun început ce antrenor își va alege. Tânăra artistă, ce cântă la vioară de la 12 ani, a interpretat "I'd Rather Go Blind", reușind să întoarcă 3 scaune.

4. Valentin Uzun Ion

Cu un timbru distinctiv și o piesă ce i-a pus în valoare vocea, Valentin Uzun a reușit să o impresioneze pe Loredana. Artistul cu o licență în silvicultură a cântat ”Gas Gas” și a pus în mișcare întreaga sală. Valentin a fost comparat de antrenori cu Goran Bregovic.

5. Ana Maria Andrei

Ana Maria Andrei a întors scaunul lui Tudor Chirilă printr-o interpretare a unuia dintre hiturile Rihannei. Antrenorii i-au cântat în cadrul emisiunii ”La mulți ani!”, făcându-i complimente pentru aerul tineresc pe care îl degajă.

6. Vladimir Pocorschi

Vladimir Pocorschi este nimeni altul decât fiul lui Mihai Pocorschi de la VH2. "Ce nebun ești! Te-am văzut cum rupeai firele pe acolo", i-a spus unul dintre antrenori după audiția pe nevăzute. Vladimir a interpretat o piesă din repertoriul lui Billy Idol, fiind unul dintre cei mai râvniți concurenți ai serii.

7. Petra Acker

Cea mai nonconformistă concurentă de la Vocea României a fost Petra Acker. Artista a urcat pe scenă desculță și a interpretat "Can't Take My Eyes Off Of You", alegând să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă.

8. Lucian Colareza

"Ne-ai uns pe suflet. Ești latino loverul perfect", i-a spus Loredana lui Lucian după audițiile pe nevăzute. Artistul a colaborat cu BUG Mafia, muzica latino fiind totuși prima sa iubire. Lucian Colareza este un fan înfocat al lui David Bisbal.

9. Gabriela Maria Simandi

Gabriela Maria Simandi a reușit să întoarcă toate scaunele, provocându-i pe antrenori la o dezbatere încinsă. Deși Marius Moga și Tudor Chirilă au acaparat discuția, Gabriela l-a ales ca antrenor pe Smiley. Artista în vârstă de 17 ani a interpretat piesa "Chasing Pavements" a lui Adele.

Echipe Vocea României 2014, sezon 4:

 • Tudor Chirilă: 
  • Oana Iulia Ferchiu
  • Ivana Farc
  • Ana Maria Andrei
  • Petra Acker
 • Loredana
  • Florin Răduță
  • Iulia Băcilă
  • Valentin Uzun Ion
  • Lucian Colareza
 • Smiley:
  • Ana Maria Georgescu
  • Alin Gheorghisan
  • Eugen Mircea Graur
  • Vladimir Pocorschi
  • Gabriela Maria Simandi
 • Marius Moga:
  • Alexandru Bunghez
  • Marina Gregoriana Velle
  • Ioan Bigea
  • Alexandra Bărăceanu

Următorul episod al audițiilor pe nevăzute de la Vocea României va fi difuzat vineri, 26 septembrie, de la 20:30.

Citește mai multe despre Loredana GrozaMarius MogaSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete cu 30% reducere de preț la concertul Loredanei - "Reveria"

Timp de două săptămâni, fanii Loredanei vor putea beneficia de 30% reducere de preț la achiziția de bilete la show-ul...

Închide