Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Vescan și Doddy - "Le știu (pe astea ca tine)" - AUDIO

Vescan și Doddy au colaborat pentru noul single "Le știu (pe astea ca tine)", o satiră despre obiceiurile "pitzipoancelor" și "prințeselor". Piesa poate fi ascultată în articol.
Vescan cu Doddy - Le știu (pe astea ca tine)

Vescan cu Doddy - Le știu (pe astea ca tine)

După ce single-urile Doddy feat. Lora - "Bine Mersi" și Mellina feat. Vescan - "Poza de Album" au depășit fiecare pragul de 10 milioane de vizualizări în timp record, cei doi artiști și casa lor de discuri, MusicExpertCompany, au decis să ofere fanilor o piesă cadou, drept mulțumire pentru susținerea din ultimii ani.

Piesa se numeste "Le știu (pe astea ca tine)" și este o satiră despre obiceiurile "pitzipoancelor" și "printeselor", pusă în versuri într-o manieră umoristică. Textul melodiei este semnat de Vescan și Doddy, iar muzica de către Dorian Oswin de la Mango Records Studio.

"Bine Mersi" și "Poza de Album" sunt în acest moment în Top 10 difuzări Radio/TV, numără aproape 11 milioane de views pe YouTube și vibrează pe scenele cluburilor din toată țara, pozitionându-i pe Vescan si Doddy în fruntea celor mai difuzați artisti pe Radio și TV.

Vescan și Doddy - "Le știu" (pe astea ca tine) - AUDIO

Vescan a debutat în 2006, atunci făcând parte din trupa hip-hop Re’Vers, unde l-a avut coleg pe Marius Chioreanu (cunoscut sub numele de Masteru’). În același an a lansat primul EP din carieră - "Invață, zâmbește, trăiește". Doi ani mai târziu, trupa s-a destrămat, Vescan continuându-și cariera prin lansarea primului album solo, "Dansez cu pozele vechi". Au urmat colaborări cu Camuflaj, Anda Dimitriu, Daniel Nicula, Fely, Mr. Levy, Cumicu, DJ Maka, DJ Twist, în 2013 intrând în echipa MusicExpertCompany.

Citește mai multe despre DoddyVescan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Paloma Faith - "Only Love Can Hurt Like This", live la David Letterman

"Asta vrem să auzim în fiecare seară", a exclamat David Letterman după prestația susținută de Paloma Faith în cadrul emisiunii...

Închide