Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

The Voice USA, un nou sezon începând cu 22 septembrie - TEASER

The Voice USA, emisiunea-concurs devenită o franciză de succes la nivel internațional, ajunge anul acesta la cel de-al 7-lea sezon. Ediția din 2014 va debuta la NBC pe 22 septembrie, noul juriu al emisiunii fiind compus din Gwen Stefani, Pharrell Williams, Adam Levine și Blake Shelton. Pentru promovarea acestui sezon, antrenorii au filmat un clip plin de umor, în care bătălia pentru cea mai bună voce se dă în Vestul Sălbatic.

The Voice USA cu Pharrell, Adam, Gwen și Blake

Un nou sezon The Voice USA va debuta pe micile ecrane în această toamnă. Primul episod al emisiunii va fi difuzat pe NBC pe data de 22 septembrie 2014, promițând publicului o doză consistentă de divertisment și voci cum nu s-au mai auzit până acum.

Sezonul 7 The Voice USA va fi unul interesant pentru fanii acestui show, dinamica juriului fiind reîmprospătată prin venirea a doi noi antrenori: Gwen Stefani și Pharrell Williams. Cei doi îi vor înlocui pe Shakira și Usher, care la rândul lor le-au ținut locul Christinei Aguilera și lui Cee Lo Green în sezoanele 4 și 6.

Cee Lo Green a anunțat că plecarea sa din juriu este definitivă, Christina Aguilera plănuind să revină în juriu după ce își va pune în ordine proiectele la care lucrează momentan. Artista a anunțat vara aceasta că pregătește lansarea unui nou album, totodată dedicându-și timpul unui nou membru al familiei. În august, Christina Aguilera a adus pe lume o fetiță - Summer Rain Rutler.

Noul sezon The Voice USA păstrează regulile deja cunoscute ale concursului, publicul fiind în continuare cel care stabilește câștigătorul. Până în finală, însă, bătălia se dă între antrenori, care își vor folosi carisma și talentul oratoric pentru a-i coopta pe cei mai buni concurenți în propriile echipe. Evident, umorul va fi condimentul principal al emisiunii, așa cum poate fi observat și în clipurile de prezentare ale sezonului 7.

The Voice 2014 - Season 7: The Standoff (Sneak Peek)

The Voice 2014 - The One and Only Is Back

The Voice 2014 - Gwen Stefani, mereu înconjurată de băieți

Citește mai multe despre Adam LevineGwen StefaniPharrell Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince a lansat 2 piese noi: "U Know" și "Whitecaps" - AUDIO

Cu un arsenal de piese noi în dotare, Prince oferă publicului doza necesară unei audiții care să stârnească apetitul pentru...

Închide