Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show, la București în decembrie 2014

Havasi, cel mai rapid pianist din lume și unul dintre cei mai iubiți artiști internaționali în România, va reveni la București cu noua sa producție – THE NEW HAVASI Symphonic Concert Show. Spectacolul va avea loc pe 20 decembrie 2014 la Sala Polivalentă, într-o ediție specială de Crăciun, care se anunță a fi cel mai mare spectacol de iarnă organizat vreodată în România.
The NEW HAVASI Symphonic Concert Show la București în decembrie 2014

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show la București în decembrie 2014

După două show-uri sold-out la București în anii 2011 și 2012, Havasi revine la București pe 20 decembrie cu un nou spectacol. Producția The NEW HAVASI Symphonic Concert Show este regizată de Brian Burke, omul din spatele celor mai renumite show-uri din Las Vegas, printre care și The New Day al lui Celine Dion. Publicul va putea urmări inovații muzicale captivante într-un spectacol grandios cu participarea a peste 100 de artiști.

Dirijate de Péter Pejtsik, orchestra simfonică și corul vor fi completate de 25 de soliști remarcabili. Pe langa acestia, vor sosi la Bucuresti artiști din China, India, Brazilia, Statele Unite si Irlanda, pentru a prezenta cultura muzicală a diferitelor continente.

Anul trecut, producția The NEW HAVASI Symphonic Concert Show s-a clasat pe locul 16 în topul muzical BILLBOARD TOP 100 și pe locul 9 în clasamentul Pollstar, publicație de prestigiu din domeniul muzical. Aceste realizări au plasat spectacolul alături de concertele unor mari staruri internaționale precum Bon Jovi, Justin Timberlake, Depeche Mode sau Linkin Park.

Havasi, pianistul cu 11 discuri de platina, este un compozitor dedicat și un showman de excepție. În ultimii ani, concertele sale au fost urmărite de peste 200 de milioane de oameni la posturi de televiziune din lumea întreagă. Prin talentul și ideile sale creative, pianistul a construit un stil muzical complet nou, care aduce omagiu muzicii clasice, diversității world music, dar și genului rock, reușind astfel să aducă publicul larg înapoi în sălile de concert.

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show de la București este organizat de Amphitrion. Biletele sunt disponibile la prețuri cuprinse între 115 și 375 lei.

VIDEO Trailer : The NEW HAVASI Symphonic Concert Show

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Havasi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avicii feat. Robbie Williams - "The Days" - AUDIO

Avicii a colaborat cu Robbie Williams pentru noul single "The Days". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album...

Închide