Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Cu dragoste, din partea trupei Taxi - "Dear Americans" - AUDIO

Cu diplomație și umor, trupa Taxi pune punctul pe ”i” într-un subiect fierbinte al actualității. "Dear Americans" este prima piesă a formației adresată exclusiv poporului american și, inerent, celui rus. Spre deliciul publicului, melodia include și versuri în limba rusă.

Dan Teodorescu de la Taxi, concert Arenele Romane, 6 iunie 2013

După 15 ani de carieră, trupa Taxi a realizat cu consternare faptul că, în toată această perioadă, s-a adresat în exclusivitate poporului român, ignorând cu desăvârșire celelalte popoare ale planetei. Drept care, în cadrul unei ample acțiuni menite să aducă reparații morale tuturor acestor popoare, Taxi începe prin a adresa un mesaj de pace, prosperitate, stimă și prietenie poporului american, prin intermediul piesei “Dear Americans”.

Trupa Taxi profită de subiectul piesei pentru a transmite un mesaj identic - de pace, prosperitate, stimă și prietenie - poporului rus.

Taxi - "Dear Americans" - AUDIO

În luna martie a acestui an, trupa Taxi a aniversat 15 ani de activitate în cadrul unui concert cu o listă lungă de invitați. La evenimentul desfășurat pe 17 martie la Sala Palatului, formația i-a avut alături pe Marius Florea Vizante, Victor Rebengiuc, Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Corul Național de Cameră „Madrigal” și Grupul de copii „Do Re Mi”.

Tot anul acesta, Taxi a lansat și un nou album, intitulat sugestiv ”15”.

Tracklist ”15” - Taxi:

 1. Ce s-a-ntamplat
 2. No smoking
 3. Tacerea din ochi
 4. Karma, zenu si feng shuiu
 5. Echlibru perfect
 6. Strada mea c-un singur bec
 7. Iubeste-ma in doze mici
 8. Subtitrarea la romani
 9. Ca si
 10. Puneti inima si iubiti
 11. Same old race
 12. Life on success
 13. NonStop
 14. Esti iubila
 15. un sfarsit e un inceput (de chelie)

Citește mai multe despre TAXI
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alex Clare a lansat o piesă nouă, "Never Let You Go" - LYRIC VIDEO

Alex Clare, artistul britanic ajuns în atenția publicului odată cu lansarea piesei "Too Close", a lansat pe piață cel de-al...

Închide