Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ștefan Bănică - 13 ani de tradiție: s-au pus în vânzare biletele pentru concertele de Crăciun

Ștefan Bănică susține pentru cel de-al 13-lea an consecutiv seria cunoscutelor sale concerte de Crăciun. Primele show-uri programate pentru acest an vor avea lor pe 12 si 13 decembrie, la Sala Palatului.

Publicat

pe

Stefan Banica in concert la Sala Palatului 2012
Stefan Banica in concert la Sala Palatului 2012

Tradiția concertelor de Crăciun susținute de Ștefan Bănică la Sala Palatului continuă și anul acesta. Primele concerte din seria show-urilor din 2014  vor avea lor pe 12 si 13 decembrie.

“Suntem în al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numarul 52 din istoria show-urilor mele de Crăciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodată, vom avea surprize de proporții. Deși pentru mulți 13 e perceput ca un număr cu ghinion, pentru mine a fost întotdeauna unul norocos. În cadrul spectacolelor de Crăciun voi cânta piese noi, în premieră pe scena Sălii Palatului, cântece încă neînregistrate în studio, dar și melodii pe care publicul le așteaptă în fiecare an. Vă invit și anul aceasta să petrecem împreună momente magice, alături de cei dragi, care să rămână în memoria noastră afectivă, pentru că „doar o dată-i Crăciunul”. Vă aștept la Sala Palatului pe 12 si 13 decembrie sa intrăm în atmosfera de poveste a Crăciunului și să strigăm împreuna „Ho, ho, ho”!”, a spus Ștefan Bănică.

Cu 51 de concerte de Crăciun sold-out, susținute la Sala Palatului din 2002 și până în prezent, peste 255.000 de spectatori doar la concertele de Crăciun, cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, cu o cariera impresionantă de peste 25 de ani în muzica, teatru, film și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, fiind un reper în peisajul showbiz-ului românesc.

Bilete la concertele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică:

  • VIP – 150 de lei
  • Categoria I – 100 de lei
  • Categoria II – 60 de lei

Trending